tiistai 13. huhtikuuta 2010

Voitin Takeuchin 26 64 61.

Tämän päivän peli oli selvästi huonoin/vaikein tällä reissulla. Onneksi senkin voi kuitenkin kääntää positiiviseksi ajattelemalla, että onnistuin voittamaan sijoitetun TOP-500 -pelaajan huonollakin pelillä ja vielä nousemalla selvästä tappioasemasta. Tänään oli ulkona erittäin kova tuuli, jonka suunta pyöri jatkuvasti. Viime viikollakin tuuli jonkin verran, muttei ollenkaan niin kovaa kuin tänään. Löin ensimmäisessä erässä jopa puhtaan hudin tavallisessa kämmenkrossissa, kun pallo lähes pysähtyi takarajan kohdalla. Lähdin alussa tuulen vuoksi pelaamaan palloa vain kenttään, mutta vastustajaani ei tuuli näyttänyt kovin paljoa haittaavan. Minun lyödessä hieman tavallista korkeampaa hieman varmistelevaa yläkierrettä vastustajani otti lyöntini noususta niin kämmen kuin rysty puoleltaan ja vei peliä. Hänella oli hyvin suorat lyönnit, joten kentän ollessa melko nopea, hän sai paljon winnereitä ja tuli myös ajoittain verkolle hyvällä menestyksellä. Peli jatkui hyvin samankaltaisena aina toisen erän vastustajan murtoon asti. Hän mursi tilanteeksi 2-6, 2-4, jolloin ajattelin, että nyt minun täytyy alkaa tehdä jotain erilailla. Otin käyttöön siis plan-B:n, joka kuului: "Yritä tehdä vastustajan olo kentällä mahdollisimman epämukavaksi." Aloin lyömään järjestelmällisesti korkeaa kierrettä vastustajani yhdenkäden rystylle ja otin käyttöön "kaikki pallot takaisin" -taktiikan. Joku voisi sanoa, että aloin tuuppaamaan. Myrskyisissä oloissa omien virheiden kitkeminen ja toisen virheiden odottaminen kuitenkin kannatti ja vastustajani antoi minulle heti vastamurron. Seuraava tärkeä game oli hyvin pitkä, mutta sain sen onneksi lopulta pidettyä. Purnasin muutaman kerran tuomarille (ihan aiheesta kylläkin), kun huomasin, että sain silläkin hieman häirittyä vastustajaa. Muuten pysyin ihan rauhallisena, kunnes seuraavassa parissa gamessa huusin pari tarkoin valittua "come on" -huutoa, jotka taisivat myös ärsyttää vastustajaani. Sain toisen murron ja minun pelini hieman rentoutui, kun samanaikaisesti vastustajani alkoi tehdä enemmän virheitä. Aloin myös syöttämään paremmin. Pelini lähti kulkemaan hieman paremmin ja otin sitten kun kerran vauhtiin pääsin kahdeksan gamea peräkkäin. Kolmannessa erässä minä pääsin ottamaan palloa jo hieman aikaisemmin ja pääsin osittain viemään peliä, ja sain ottelun kotiin viidennellä matsipallollani 26 64 61. Helpotus oli päällimmäinen tunne heti ottelun jälkeen.

Päivän ohjelma oli seuraavanlainen. Nukuimme aamulla pitkään ja kävimme aamupalalla puoli kymmeneltä, minkä jälkeen lepäsimme hotellilla pari tuntia. Kävimme hakemassa kaupasta nuudelia, jonka valmistimme lisäämällä purkkiin kiehuvaa vettä huoneessamme olevan vedenkeittimen avulla, kätevää, ja lähdimme kentille klo 12 kyydillä. Kuljetusautoa ei kuitenkaan näkynyt, joten jouduimme ottamaan taksin. Löin aamupallottelun taas romanialaisen Craciunin kanssa ja pääsin kentälle melkein heti, kun olimme lyöneet. Matsin jälkeen löimme Ollin kanssa vielä noin 20 minuutin palauttavan pallottelun ja suuntasimme kohti hotellia. Kuljetusautoa ei taaskaan näkynyt, joka on kummallista, koska viime viikolla kuljetukset toimivat minuutin tarkkuudella joka ikinen kerta. Päätimme lähteä kävelemään hotellille, koska matka ei ollut kuin noin kaksi kilometriä, ja ajattelimme, että voisimme pysahtyä matkan varrella olevassa Mr. Pizzassa (yllätys!) syömässä. Söimme salaattipöydän, kanansiipiä ja pastaa. Lounaamme oli ollut kevyt, joten puoli viisi oli jo kova nälkä. Vietin illan ihan vain löhöillen hotellilla, koska kroppani on päivän matsista aika väsynyt. En tuntenut oloani väsyneeksi ennen peliä, mutta osittain varmaankin siksi, että jouduin juoksemaan kentällä enemmän kuin yleensä, jalkani ovat nyt hieman väsyneet. Toki viime viikon kisallakin on myös varmasti osuutta asiaan. Ollin haki meille vielä illalla päivän toiset purkkinuudelit, jotta voi mennä taas maha täynnä nukkumaan.


Lupasin ottaa tänään kuvia tenniskeskuksesta, joten tässä muutama otos. Kuten kerroin eilen, kentät on rakennettu luultavasti jonkun vanhan yleisurheiluareenan keskelle ja kenttiä kiertää valtava katsomo. Yhteen reunaan on rakennettu erikseen vielä keskuskenttä, jonka toisena sivukatsomona toimii vanha yleisurheilun pääkatsomo ja toiselle puolelle on rakennettu hieno nykyaikainen tenniskatsomo. Tämän tenniskatsomon alla sijaitsevat kaikki pelaajien tilat kuten pukuhuoneet, refereen toimisto ja jännitys- ja hierontapalvelut. Ihan kuin oikein isossa kisassa olisi. Eikä ole keskuskenttäkään ihan pienimmästä päästä, kuten näistä kahdesta kuvasta näkee!


Tässä kuvassa on hieman yleiskuvaa muista kentistä. Minä pelasin tänään kuvassa alimmaisella kentällä eli kentällä numero 4. Huomion arvoisia ovat myös ylälaidassa näkyvät kolme vuoristorataa, joilta kuuluu jatkuvasti kiljuvien ihmisten ääniä pelin aikana. Jos aikaa jää, niin olisi kiva päästä noita kokeilemaan, mutta Olli ei kuulemma uskalla, joten minun täytynee mennä esimerkiksi Craciunin kanssa, kun hän vaikutti olevan innoissaan. :-D


Minulla ei tänään jäänytkään niin paljoa aikaa treenien jälkeen ennen peliä kuin olin ajatellut, mutta katsotaan jos huomenna ehtisin ottaa kentistä vielä muutaman kuvan lisää. :)

7 kommenttia:

  1. Kiitoksia tuloksesta ja onnea voitosta. Aloinkin jo kyllästyä Korean tennisliiton sivujen reloadaamiseen, jossa kyllä on suurin osa muista tuloksista ja osaa seurataan erä kerrallaan.

    VastaaPoista
  2. Onnittelut voitosta! Putki jatkuu!!
    Kiitokset tuloksesta, täältä sen ajattelinkin ensimmäisenä löytäväni, mielenkiinnolla odottelen jatkokertomusta pelistä ja kuvia Mr. Pizzan antimista ;)

    Jortos

    VastaaPoista
  3. Onnittelut voitosta. Onpas hauskannäköinen tenniskeskus. Unelma suurilla areenoilla pelaamisesta realisoitui näköjään jo uran alkuvaiheessa:)

    Kiitos kirjoituksesta - ei tämmöistä palvelua saa juuri mistään. Go on!

    VastaaPoista
  4. Onnittelut turnausvoitosta Harri! Ja hyvä putki näyttää jatkuvan. SM-kisojen finaalissa näytti peli jo kulkevan ja varmaan on peli vain mennyt eteenpäin siitä.

    Blogi on erittäin mielenkiintoinen, hienoa kun jaksat kirjoittaa!

    -Eki

    VastaaPoista
  5. Onnea Turnausvoiton johdosta!
    Hienoa, että rupesit vääntämään blogia. Avartaa näkemystä näin harrastelija pelaajallekkin nämä kirjoitukset. Taitaa kaloreita kulua, kun katselee minkä kokosia annoksia jätkä vetelee =D

    VastaaPoista
  6. Ilo on lukea näitä kirjoituksia. Jatka samaan malliin Harri ja tsemppiä peleihin!

    VastaaPoista
  7. Onnittelut turnausvoitosta ja tsemiä tuleviin koitoksiin. Mukava seurata suomalaisten edesottamuksia maailmalla. Toivotaan että ranking nousee sen verran että sut nähdään Wimpelin karsinnoissa. Silloin lupaan tulla paikalle... :-)

    t: Riksun Roogeri

    VastaaPoista