tiistai 20. huhtikuuta 2010

Heliövaara - Feeney 6-4, 6-4

Voitto tuli tänään peruspelillä ja niin peruslukemilla kuin on mahdollista. Aloitin matsin hieman tahmeasti, kun jalkani eivät olleet aivan parhaassa terässä, mutta onnistuin silti murtamaan jo ottelun ensimmäisessä gamessa Feeneyn syötön. Hävisin kuitenkin 2-1 -tilanteessa omani, josta edettiin tasatilanteessa 4-4 -tilanteeseen asti. Sain toisen murron ja pidin omani yhden murtopallon pelastaen. Toisessa erässä keskittymiseni hieman herpaantui alussa ja Feeney pääsi 2-0 -johtoon. Terästäydyin kuitenkin murtmalla heti takaisin ja sain toisen murron 3-3 -tilanteessa. Minulla oli yksi ottelupallo jo 5-3 -tilanteessa, mutta Feeney sai kavennettua ennen kuin syötin ottelun kotiin päättäen matsin mukavasti ässään.

En voi sanoa, että pelasin tänään missään nimessä parasta peliäni, mutta pystyin silti voittamaan hyvän vastustajan ilman sen suurempia ongelmia. Minusta tuntui, että jos ottelu olisi mennyt tiukemmaksi, olisin tarvittaessa pystynyt nostamaan vielä tasoani korkeammalle. En syöttänyt ykkössyöttöjäni tänään ihan niin hyvin kuin parhaimmillani pystyn, mutta kakkossyöttöni toimi onneksi mukavasti. Takakentän palloralleissa minulla ei ollut mitään hätää, ja voitinkin niistä suuren osan. Pystyin liikuttelemaan Feeneytä niin kuin halusin ja sain hänet tekemään virheitä. Feeney pyrki nousemaan paljon verkolle, mutta ohitukseni olivat tänään liekeissä. Pystyin rennosti lyömään Feeneystä ohi miltä puolelta halusin, ja hän ei pystynyt lukemaan ohituksieni suuntia. Hän joutui minun hyvän ohituspelini takia ottamaan hieman enemmän riskejä hyökkäyslyönneissään, ja sain myös sitä kautta Feeneyn tekemään joitakin helppoja virheitä varsinkin hänen kämmenpuoleltaan. Sitten kun itse pääsin hyökkäämään verkolle, en tainnut koko ottelussa hävitä kuin yhden pisteen. Mitä pidempiä palloja pelattiin, sitä suuremmalla todennäköisyydellä minä ne voitin. Feeney pyrki alussa painostamaan aika voimakkaastikin minun kämmenpuoltani, mutta pystyin pitämään kämmeneni hyvin kasassa, ja sain lyötyä paljon jyrkkiä kämmenkrosseja, joilla sain Feeneyn ulos kentältä. Pystyn nykyään pitäytymään omassa pelisuunnitelmassani niin hyvin, että olen saanut monta kertaa vastustajani epätoivoisiksi, kun he eivät tiedä miten minua vastaan pelaisivat. Ja sehän sopii minulle.

Minun pelini oli tänään ohjelmassa toisena otteluna 10 jälkeen, joten lähdimme Ollin kanssa kentille yhdeksän jälkeen ja löimme vajaat puolituntia matsikentälläni ennen pelien alkua. Matsini alkoi vähän yli 12 ja kesti noin puolitoista tuntia, joten olimme takaisin hotellille puoli kolmen aikaa. Olli kävi hankkimassa meille vedenkeittimen huoneeseen, jotta pystymme nautiskelemaan nuudelia lounaaksi. :-)  Päätimme, että tänään olisi ihan hyvä vielä treenata illemmalla hieman, ja koska en tuntenut oloani mitenkään väsyneeksi lähdimme 17.30 kuljetuksella takaisin kentille. Matsit olivat jo loppuneet, joten saimme koko kentän käyttöömme. Haimme tuntumaa lyönteihin lyömällä paljon krosseja ja linjakääntöjä, ja treenasimme myös paljon volleyta huomista duppelia ajatellen. Lopuksi keskityimme syöttööni, joka ei siis tänään mennyt ihan niin hyvin kuin olisin halunnut. Ollin uhrasi reppunsa maalitauluksi, ja syöttelin noin puoli tuntia hakien osumaani hieman korkeammalle, ja hioen kick-syöttöni pomppua voimakkaammaksi. Laiskottelin ehkä vähän tänään syötöissäni enkä käyttänyt koko vartaloani, joten keskityin myös siihen, että koko vartalo on tuottamassa syöttöön voimaa ja kierrettä. Kun lopettelimme, olimme viimeiset pelaajat klubilla vaikka kello oli vasta vähän yli seitsemän! Uskomatonta ottaen vielä huomioon sen, että täällä pelataan samanaikaisesti myös naisten $25000 kisaa, ja aikaisemmin tällä viikolla edes puolen tunnin vuoron saaminen puolella kentällä on ollut työn takana.  Tässä kuva rauhallisesta Changwonin tennisklubista.


Otin muutaman kuvan kentistä jo päivällä, tässä etualalla minun matsikenttäni kenttä 5, ja kauimpana kenttä 1.


Tässä vielä toinen kuva kentistä, tässä kuvassa on kentät C ja D.



Klubilla on myös erittäin hieno keskuskenttä, mutta siitä en tänään muistanut ottaa kuvaa.

Kävimme treenien jälkeen illallisella Bennigans-ravintolassa ja söimme Ollin kanssa molemmat itsemme niin täyteen kuin vaan olla ja voi. Innostuimme alkupalaleipien kanssa vähän liikaa, ja pääruoan koko meinasi päästä yllättämään. Minulla ei olu kuitenkaan tapana jättää ruokaa lautaselle, joten "jouduin" syömään erinomaisen Triple combo steak -annokseni loppun asti. Se oli vielä isompi kuin miltä se kuvassa näyttää!


Huomenna minulla on ohjelmassa kello 11 vain nelinpeli, jossa vastaamme tulevat siis korealaiset An ja Lim. Pääsen siis ottamaan torstaiseen kaksinpelivastustajaani tuntumaa jo hieman etukäteen. Toivottavasti tänään saisin unta paremmin kuin eilen, kun voitteko uskoa, että eilen illalla joku kuorsasi viereisessä huoneessa niin kovaa, ettemme saaneet Ollin kanssa unta paksun seinän toisella puolella! Onneksi minulla oli mukana korvatulpat, joten pystyin sulkemaan korvani tuolta melulta!

3 kommenttia:

  1. Huh, enpä haluaisi olla naapurihuoneen kuorsaajan kämppis.
    Onni onnettomuudessa, että tulivuori pitää Ollin Koreassa. Varmaan yksinkin pystyy järjestämään treenit, mutta koutsin kanssa homma toimii vaivattomammin ja joku on katsomassa ja antamassa hienosäätöä lyönteihin.
    Hämmästyttää, kuinka hienot puitteet Koreassa on jo Future-tasolla (kentät & katsomot). Eikä ruokapuolessakaan liene huomauttamista:-)

    VastaaPoista
  2. Congrats Harri. Loistavaa toimintaa ja toivottavasti nälkä vain kasvaa syödessä! Opiskelupuuhissa sinua tuskin nähdään pitkään aikaan jos näin hyvin menee..

    Terveiset Otaniemestä.

    VastaaPoista
  3. Hyvännäköinen annos, tässähän tulee nälkä.

    VastaaPoista