maanantai 26. huhtikuuta 2010

Tänään oli vuorossa treenipäivä, joka jäi kuitenkin sateen takia vain puolikkaaksi sellaiseksi. Asustelen nyt siis nelinpeliparini Adamin kanssa samassa huoneessa, joten sovimme treenit aamuksi. Heräsimme kahdeksan aikaan ja söimme hotellin melko vaatimattoman aamupalan. Treenasimme 9.30-11.30. Otimme alkuun vähän liikkumistreenejä, jotta saimme molempien jalat liikkumaan hyvin eilisen matkustuspäivän jälkeen. Löimme sen jälkeen volleyt ja syötöt ja päätimme pelata loppuun yhden treenierän, koska ilma näytti muuttuvan huonommaksi ja arvelimme, että iltapäivätreenit saattavat hyvinkin jäädä haaveeksi. Kentät olivat hieman nopeammat kuin tällä reissulla aikaisemmilla klubeilla olleet, joten oli hyvä saada uuteen alustaan tuntumaa myös pisteiden peluusta. Vaikka kentät ovat melko nopeat, pallon pomppu on aika korkea. Syötöllä saakin paljon pisteitä, kun sekä kova pommisyöttö, että korkeapomppuinen kick-syöttö ovat molemmat hankalia palauttaa. Minä löysin ajoituksen lyönteihin hieman Adamia paremmin ja voitin treenierän 6-4. Pelintaso ei ollut vielä ihan matsipelin veroista, mutta laitan sen ainakin osaksi uuden alustan piikkiin. Söimme treenien jälkeen klubilla lounaaksi paikallisen curry-kana-annoksen, ja vaikka astia olikin aika erikoisen näköinen, ruoka oli oikein hyvää. Lisäkkeillekin olisi ollut tilaa tarjottimella, mutta ne jätimme tällä kertaa väliin. Tässä kuva.



Tulimme treenien jälkeen takaisin hotellille, kun alkoi sataa, ja vietimme loppupäivän huoneessa lepäillen ja Skype-puheluita puhuen. Illalla kävimme syömässä hotellin ravintolassa sandwichit ja possupihvit riisin kanssa. Ulkona sataa edelleen, mutta toivottavasti sade lakkaa pian ja kentät ehtivät kuivua huomiseksi.

Kisan referee sai tänään kaaviot tehtyä, ja arpa heitti minun vastustajakseni Etelä-Afrikan Raven Klaasenin. Pääsen siis ottamaan lisää tuntumaa ensi viikon Davis Cup -vastustajaan. Kaksinpelini oli merkitty vasta kaskiviikon ohjelmaan, joten huomenna minulla on vuorossa vain nelinpeliä. Siinä vastaamme asettuu korealaispari Jae-Won Choi/Dong-Kyu Lee ei ennen kello 11.30 alkavassa ottelussa. Vastustajamme eivät ole minulle tuttuja, vaan huomenna vasta näkee ketä kentälle meidän kanssamme astuu. Nelinpelissä saa kuitenkin aina olla alusta asti hereillä, koska erot siinä ovat pieniä, ja no-ad pistelasku tuo siihen vielä oman lisäjännityksensä. Kiva päästä taas pelaamaan matsia parin päivän tauon jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti