maanantai 5. huhtikuuta 2010

Noniin, huomenna on vihdoin ensimmäinen peli. Vastaan asettuu yhdysvaltalainen Ruben Gonzales, jonka ranking on hieman päälle 900. Olemme Ollin kanssa katselleet sivusilmällä hänen harjoituksiaan omiemme lomassa, ja hän vaikuttaa olevan voimatenniksen edustaja. Lyö siis kovaa molemmilta puolilta sekä syöttää myös reilusti. Liikkuminen näyttäisi olevan hänen pelinsä heikkous, ja tulen myös varmaankin pelaamaan paljon palloja hänen yhdenkäden rystylleen, joka näytti hieman epävarmalta. Oman pelini yritän kuitenkin pitää hyvin kasassa yrittäen olla päästämättä häntä myllyttämään, koska silloin joutunen vaikeuksiin. Nelinpeliparikseni onnistuin löytämään romanialaisen Teodor-Dacian Graciunin. Hän on ollut loukkaantuneena viime aikoina, mutta on ollut parhaimmillaan nelipelirankingissa sijalla 200. Olemme kakkossijoitettuja ja saamme ensimmäisellä kierroksella vastustajaksemme pahan ranskalaisparin Lugassy/Walter. Nelinpelimme ei ole vielä huomisessa ohjelmassa, mutta kaksinpeli alkaa siis ensimmäisenä otteluna kello 9.

Harjoitukset ovat sujuneet hyvin tänään ja eilen. Eilen vedin tunnin aamuharjoitukset uudestaan slovakialaisen Marek Semjanin kanssa ja iltapäivällä vedimme reilut puolitoista Ollin kanssa kahdestaan. Aamutreeneissä teimme paljon liikkumisharjoitteita ja iltapäivällä keskityimme hyökkäyspeliin, alakierteisiin ja syöttöön. Syöttö on ehkä se osa-alue pelistä, joka vaikeutuu eniten ulos mentäessä, koska tuntuu, ettei pallo lähde niin kovaa kuin sisällä. Lisäksi tuuli ja aurinko haittaavat syöttötyöskentelyä ehkä hieman enemmän kuin muuta peliä. Olin eilisen päivän jälkeen jo melko väsynyt kropastani, joten päätimme ottaa tälle päivälle vain yhdet treenit. Aikaero ja se, että on tullut oltua paljon ulkona, väsyttävät yllättävän paljon ja haluan olla matsien alkaessa täysissä voimissa.  Vedimmekin siksi tänään vain puolenpäivän aikaan reilun tunnin kevyehkön treenin sisältäen taas paljon syöttöä sekä myös palautusta. Minusta paras palautustreeni on sellainen, jossa valmentaja syöttää pari metriä kentän sisäpuolelta, jolloin pallo tulee minulle paljon nopeammin. Näin ollen pelissä kun vastustaja syöttääkin takarajalta, tuntuu minulla olevan paljon enemmän aikaa ja saan lyötyä parempia lyöntejä. Huomenna menemme kentille tuntia ennen peliä ja käymme lyömässä reilut 20 minuuttia kahdeksan aikaan ihan vain kaikki lyönnit läpi. Samalla herää kroppa täyteen pelivalmiuteen.

Syömispuoli on ollut kuten olen aikaisemminkin sanonut täällä paremmin kuin hyvin kunnossa. Mr. Pizza on aivan erinomainen lounaspaikka pastoineen ja iltaisin olemme hakeneet sitten hieman vaihtelua. Eilen kävimme hieman jännittävämmässä kanapaikassa, jossa ei loppujen lopuksi myyty mitään muuta kuin kanaa. Onneksi yhdeksästä kanankoivesta täyttyy ihan riittävästi! :) Tänään kävimme Tombstone nimisessä paikassa illallisella hieman kauempana, ravintola nimittää itseään amerikkalaiseksi ravintolaksi, mutta en kyllä tiedä mikä paikassa muuten viittaa amerikkalaisuuteen. Ruoka oli onneksi sielläkin oikein hyvää, kahden pääruoan taktiikka toimii tässä maassa loistavasti, kun kymmentä euroa enempää ei ruokailuun saa kulumaan yrittämälläkään. Spaghetti Bolognese ja kanapihvi perunoilla tekivät tehtävänsä. Alkuun Tombstonessa tarjottiin valkoista velliä/keittoa, jonka nimeä tai tietoa mitä se oli en ole löytänyt internetistä. Se muistutti hieman suomalaista riisipuuroa ilman riisiä jos niin voi sanoa. Toisena alkuruokana sai salaattia ja leipää. Aika kiva, kun niistä ei tarvinnut maksaa mitään lisää. Ruoan jälkeen haimme vielä kaupasta paikallisia mandariiniappelsiinejä, joita täällä on kuulemma kasvatettu jo satojen vuosien ajan. Hedelmät ovat kai terveellisiä ja minun teki mieli jotain raikasta.

Otin tänään ja eilen myös muutaman kuvan. Ne ovat hyviä muistoja reissuista ja laitan niitä mielelläni myös muiden nähtäväksi.

Tässä on kuva kukkivista kirsikkapuista, joita kasvaa tenniskenttien vieressä.Ne ovat mielestäni niin hienoja, että ansaitsivat toisenkin kuvan.

Hotellimme näyttää mielestäni hienolta, ja minun täytyy vielä ottaa kuva siitä pimeässä, jolloin se on valaistu komeasti.


Näimme myös tällaisen aika voimakkaasti metallilla (varmaan kromilla) tuunatun Kian. Otimme tämän auton näkemisen jälkeen kisan Ollin kanssa, montako muuta kuin korealaista autoa näämme päivän aikana. Kisan tulos oli kaksi! Ja kaiken lisäksi nekin olivat molemmat kiinalaisia Ssangyoungeja! Paikan autoista siis varmasti 99% on joko Hyundaita, Kioja tai Daewooita. Kovin patrioottisia ovat nämä korealaiset.


Nyt menen kuitenkin nukkumaan, jotta jaksan huomenna herätä aikaisin peliä varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti