sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Olen nyt lepäillyt pari päivää ja tuntuu, että tämä lepo oli tarpeen. En eilen tehnyt juuri mitään, kävin hakemassa palkintorahat klubilta ja muuten vain makoilin hotellilla, katselin leffoja ja surffailin netissä. Tänään oli sen sijaan taas vuorossa matkustuspäivä. Sovimme Adamin kanssa treffit kello 12 ja lähdimme taksilla juna-asemalle. Kuljimme paikallisjunalla puolitoista tuntia ensiksi Dongdaegu nimiseen paikkaan, koska suoraa junayhteyttä ei ollut tarjolla. Päätimme syödä Dongdaegussa lounasta ja kokeilin tällä kertaa hieman paikallisempaa ruokaa possupihvin muodossa. Tässä kuva annoksestani.


Vaihdoimme seuraavaksi paikalliseetn KTX-luotijunaan, jotka pohjautuvat ranskalaisten TGV-junateknologiaan, ja jotka kulkevat parhaimmillaan 300 km/h. Meidän junamme ei ihan niin kovaa kulkenut, mutta 45 minuutin matkustuksen jälkeen olimme kuintenkin jo perillä Gimcheonissa. Otimme taksin Park Hotelliimme, joka sijaitsee kaupungin ulkopuolella vuoristoseudulla. Hotelli vaikuttaa oikein mukavalta, mutta hieman huono puoli on se, ettei sen lähimaastossa ole juuri mitään. Kävimme illalla Adamin kanssa kuljetuksella tsekkaamassa miltä klubi näyttää, ja hienoltahan se taas näytti. Isohko keskuskenttä löytyy sekä 19 muuta kovaa kenttää. Pitäisi ainakin olla tarpeeksi kenttiä, jotta pääsee harjoittelemaan kunnolla. Tässä muutama kuva klubilta.



Kävimme illalla vielä matkalla takaisin hotellille E-mart -supermarketissa ostamassa juotavia ja söimme myös illallisen ravintolassa kaupan yläkerrassa. Minä söin jotain possunlihaa omelettiriisin kanssa ja taas maistui hyvin. Tulimme takaisin hotellille seitsemän aikaa ja otimme rennosti. Huomenna on sitten treenauksen vuoro ja tiistaina alkaa kisat. Kaavioita ei ole vielä tullut, mutta duppelia pelaan siis uuden kämppäkaverini Adamin kanssa.

1 kommentti:

  1. Lepo on taatusti ollut paikallaan. Tuollaisen ottelurumban jälkeen on jo pakko tulla välillä huonompi peli. Paitsi fyysinen, niin myös henkinen väsymys painaa taatusti kintuissa. Toivottavasti olet saanut ladattua akkuja turneen viimeiseen kisaan. "Sopotin hengellä" joka palloon kiinni.
    Onnea paljon DC:iin. Varmaan mahtava päästä taas joukkueeseen. Teillä tuntuu olevan upea henki päällä, joten vastustaja joutuu taatusti koville.

    VastaaPoista