keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Heliövaara/Feeney - Jeong/Kim 6-3, 3-6, 10-5

Huhhuh, kuinka kylmä oli tänään. Päivän korkein lämpötila oli kilpailutoimiston ihmisten mukaan 8 astetta. Pelaaminen shortseissa ja t-paidassa ei ollut kovin mukavaa, mutta niillä mentiin, kun säännöt niin sanovat. Voitimme Adam Feeneyn kanssa nelinpelimme ensimmäisen kierroksen siis 63 36 10-5. Vastustajamme olivat yllättävän hyviä, vaikkei heillä kummallakaan ollut rankingia. He palauttivat ja löivät volleyta erittäin hyvin, ja monen gamen ollessa tiukka ottelussa taisi olla kahdeksan no-ad -pistettä. He mursivat ensimmäisessä erässä viidennessä pelissä, mutta saimme seuraavat neljä gamea. Toisessa erässä oli vain yksi murto kuudennessa gamessa, mutta saimme onneksi hyvän alun kolmannen erän match tie breakiin ja pääsimme nopeasti 5-0 -johtoon, josta matsi sujui ilman ongelmia loppuun asti. Kohtaamme kvartseissa huomenna toisen korealaisen villikorttiparin Dae-Soung Oh/Jae-Min Seol.

Pelaan huomenna kuitenkin ensiksi toisena pelinä kymmeneltä kaksinpelin toisen kierroksen otteluni. Vastassani on korealainen Jae-Sung An. Olen nähnyt hieman hänen peliään tällä reissulla ja hän on varmasti vaarallinen vastustaja. Hänellä on yhdenkäden rysty, jota aion pyrkiä painostamaan kick-syötölläni, koska rysty on Ollin ja minun mielestäni hänen heikompi puolensa. Jos huomenna ei ole niin tuulista kuin eilen, aion kuitenkin pelata paljon peruslyöntejä hänen kämmenelleen, koska hän ei luultavasti odota sitä, ja voin saada yllättävillä käännöilla hänen kämmeneltään paljon pisteitä. Koska en hänen peliään kuitenkaan tunne niin kovin hyvin, matsin alku tulee luultavasti olemaan kummankin osalta hieman kyttäilyä.

Aloitimme tänään päivän taas hieman myöhemmin kun mihin olemme tällä matkalla tottuneet. Lähdimme kentille kello yhdentoista kuljetuksella ja menimme kahdentoista aikaan noin tunniksi Ollin kanssa treenaamaan. Löimme lyönnit läpi, mutta keskityimme lyömään paljon volleyta tulevaa duppelia varten. Otimme loppuun vielä vartin verran volley-volley -treeniä krossina, jossa kumpikin on verkolla ja tempo kasvaa kovaksi. Tämä treeni on minusta ehdoton ykkönen ennen nelinpelejä, kun haluan saada volleyni hyvään kuntoon. En ollut ajatellut syödä lounasta ennen duppelia, mutta koska meidän kentällä (keskuskenttä) kaksi edeltävää peliä menivät molemmat kolmanteen erään, Olli haki meille taas purkilliset nuudelia. Pääsimme aloittamaan duppelin vähän yli kolme, ja matsi kesti noin puolitoista tuntia. Päätimme tulla takaisin kello viiden kuljetuksella, mutta ennen sitä ehdin ottaa vielä muutaman lisäkuvan kenttäalueesta.

Tässä kuvassa näkyy etualalla kentät 1, 2 ja 3, sekä taustalla iso tulostaulu, josta en kyllä tiedä mihin lajiin se on tarkoitettu. Myös kenttäaluetta kiertävän katsomon koko tulee hyvin esille tästä kuvasta.


Tässä on toinen lähes samasta kohtaa otettu kuva, jossa näkyy paremmin myös keskuskenttä.


Tämän kuvan olen ottanut vastakkaiseen suuntaan kohti huvipuistoa. Puiston keskellä kohoaa 202 metriä korkea torni, jonka tuossa paksussa osassa näkyy eräänlainen silta, jolta voi hypätä narun varassa skyjump-hypyn! Myös täällä Daegussa kirsikkapuut kukkivat kauniisti.


Lähdimme illalliselle taas kerran Mr. Pizzaan syömään salaattipöydän, kanansiipiä ja pastaa. Pohdimme Ollin kanssa, että mitä sitä turhaan vaihtamaan erinomaista ravintolaa, kun ruoka ei ainakaan vielä kyllästytä ollenkaan. Kävellessämme takaisin hotellille alkoi sataa räntää. Onneksi se ei alkanut aiemmin, koska olisi varmaan tullut kohtuullisen kylmä pelatessa ulkotennistä räntäsateessa.

2 kommenttia:

  1. Hei Harri,

    Kiitos blogeistasi. Hienoa seurata pelejasi toisella puolella palloa melkein reaaliajassa. Tama antaa meille penkkiurheilijoille todella paljon.

    Paljon onnea tassakin turnauksessa !!

    Pekka

    VastaaPoista
  2. Loistavaa, menestys jatkuu myös dubbelissa! Kuvaa Mr. Pizzasta?

    Jortos

    VastaaPoista