keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Sataa, joten matsini siirtyi huomiselle.

Sadepäivät ovat välillä rasittavia. Lähdimme Adamin kanssa aamulla klubille ja ehdimme lyödä noin 20 minuuttia ennen sateen tuloa. Kaikki ottelut keskeytettiin, ja me päätimme pienen odottelun jälkeen tulla takaisin hotellille, kun referee ilmoitti ottelujen alkavan aikaisintaan yhdeltä. Söimme lounaaksi pastaa hotellin ravintolassa. Kolmen aikaa saimme kentiltä tiedon, että ottelut voitaisiin päästä aloittamaan 15.30, joten suuntasimme uudestaan klubille. Matkalla sinne taivaalta alkoi kuitenkin jälleen tiputella vettä, ja parin tunnin klubilla odottelun jälkeen ilmoitettiin, että kaikki päivän ottelut siirretään huomiselle. Niinpä otimme taksin keskustaan, söimme pitsat ja kanansiipiä vanhassa tutussa Mr. Pizzassa ja tulimme hotellille. Koko päivä alkoikin jo siinä vaiheessa olla kulunut odotellessa, ja alkoi olla aika valmistautua nukkumaan. Onneksi minulla on vielä jäljellä luettavaa, niin jotain tekemistä on koko ajan löytynyt. Sain tänään luetuksi loppuun Paulo Coelhon Veronika bestämmer sig för att dö -kirjan, josta pidin yllättävän paljon. Se kertoo nuoresta naisesta, joka yrittää itsemurhaa ja joutuu mielisairaalaan. Kirja sisälsi erittäin mielenkiintoista pohdintaa elämästä ja siitä, mikä saa ihmisen tulemaan hulluksi. Ja kuka on ikinä kenestäkään sanomaan, että toinen on hullu? Hänhän voi itse olla tuon toisen mielestä vielä paljon hullumpi. Ehdin myös vielä illalla aloittaa säästelemääni Ollin mukaan ottamaa Dan Brownin uusinta Kadonnut symboli -kirjaa. Ai että kuinka siinä koukutetaan lukija jo aivan ensimmäisistä sivuista alkaen...

Huomenna on siis uusi yritys Klaasenia vastaan, ja jos voitan vuorossa on vielä kaksinpelin toinenkin kierros. Lisäksi illalla on vielä nelinpelin toinen kierros. Kova päivä siis mahdollisesti huomisesta tulossa, mutta pelaamaanhan tänne on tultu!

1 kommentti:

  1. Jopas iski huonot kelit. Tsemiä huomiseen kaksinpeliin! Ei oo yhtään jannua tuossa kisassa, jota et hyvällä pelillä pystyisi kaatamaan.

    VastaaPoista