lauantai 10. huhtikuuta 2010

Jes! Voitin tänään kolmanneksi sijoitetun japanilaisen Junn Mitsuhashin 46 64 64. Ottelu oli varsinkin toisessa ja kolmannessa erässä erittäin korkeatasoista peliä. Ehdimme pelata vain yhden gamen ennen kuin sade sotki ottelun alkua. Odottelimme noin kymmenen minuuttia kentän kuivumista pienen tihkukuuron jälkeen, jonka jälkeen jatkoimme peliä. Mitsuhashi mursi minut kuudennessa pelissä, ja vaikka sainkin murrettua takaisin 3-5 -tilanteessa, hävisin oman syöttöni seuraavassa pelissä. Toisen erän alkuun moloemmat hävisivät syöttönsä, jonka jälkeen pelin taso alkoi nousta ja minä pidin kaikki loput syöttövuoroni. Sain murron sekä toisessa että kolmannessa erässä 2-2 -tilanteessa. Ottelun alussa minulla oli oma game-planini hieman kateissa ja vastustaja pääsi ohjaamaan peliä hyvällä kämmenellään. Mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä enemmän minä pääsin viemään peliä, mikä johtui osin syöttötyöskentelyni parantumisesta sekä siitä, että pystyin ottamaan palloa aikaisemmin. Keskuskenttä jolla pelasimme oli hieman hitaampi kuin muut kentät, minkä vuoksi minulla oli alussa vaikeuksia ajoittaa heti pompun jälkeen lyötyjä lyöntejäni. Kentän hitaus tarkoitti kuitenkin myös sitä, että kick-syöttöni pomppasi voimakkaammin ylös ja sivulle, ja käytinkin sitä paljon ja tehokkaasti. Lyhyenä pelaajana vastustajallani oli vaikeuksia ylettyä kick-syöttöihini ja pelasin jonkin verran myös syöttö-volleyta, jolla sain paljon pisteitä tärkeissä tilanteissa. Henkisesti päivän ottelu oli myös oikein hyvä, pystyin pitämään koko matsin ajan positiiviset tunteet päällimmäisinä ja tuuletuksia tärkeiden pisteiden perään tuli paljon suoraan sydämestä. Hyvä peli kaiken kaikkiaan.

Huomenna vuorossa on urani kolmas Futures-finaali. Olen aikaisemmilla kerroilla ollut ehkä hieman liian tyytyväinen jo finaaliin pääsystä, mutta tällä kerralla olen asennoitunut voittamaan koko kisan. Vastaani asettuu nelinpeliparini romanialainen Teodor-Dacian Graciun. Hän on hyvä puolustuspelaaja, jonka kämmen on ehdottomasti hänen parempi puolensa. Hän on jo 30-vuotias, joten uskon, että hänellä painaa jo hieman jaloissa hänen aikaisemmin tällä viikolla pelaamansa kolmieräiset ottelut. Graciun pelaa melko kaukana takarajasta, joten tarkoituksenani on saada hänet juoksemaan paljon lyömällä paljon jyrkkiä krosseja ja vaihtelemalla omien lyöntieni pituutta. Hänen kakkossyöttöönsä yritän iskeä niin paljon kuin vain mahdollista, koska se on melko hiljainen. Finaali on huomenna yllättäen kentällä numero 1 kello 10. Huomiseksi on kuitenkin luvattu sadetta, joten voi olla, että ottelu siirretään sisälle.

Päiväohjelmamme oli tänään aivan kopio kahdesta edellisestä päivästä. Lähdimme aamupalan jälkeen kello yhdeksän kuljetuksella kentille, jossa löimme noin puoli tuntia. Matsin jälkeen söimme nuudelia klubin ravintolassa ja katsoimme tulevan vastustajani peliä. Tulimme takaisin hotellille kello kahden kuljetuksella, lepäsimme iltapäivän hotellilla ja kävimme illallisella taas Mr. Pizzassa syömässä pastaa ja pizzaa. Maha on taas ihan täynnä, mutta on hyvä tankata paljon ennen huomista peliä, jotta jaksaa juosta jos matsin voittaminen sitä vaatii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti