perjantai 2. huhtikuuta 2010

Nyt on ensimmäinen kokonainen päivä Seogwipossa takana. Nukuin tulomatkalla lentokoneessa vain kolme tuntia, joten sen ja aikaeron takia uni maistui viime yönä lähes kuudentoista tunnin verran. Heräsin vasta hieman ennen kolmea päivällä, jonka jälkeen kävimme Ollin kanssa lounaalla ja suuntasimme kohti tennisklubia. Olimme molemmat yllättyneitä kuinka hieno klubi oli. Kenttiä on yhteensä 13, joista kahdeksan on kisaan käytettäviä kovia kenttiä, neljä kovia harjoituskenttiä ja lisäksi kaksi hiekkanurmea. Myös neljän kentän upea sisähalli paikalta löytyy. Ohessa yleiskuvaa kentistä.
Kaikki kisakentät olivat varattuja kun tulimme kentille, joten jouduimme treenaamaan harjoituskentälle numero 13 hieman kauempana. Kenttä oli kokonaan vihreä, mutta muuten alusta oli varmaankin sama kuin kisakentillä. Pomppu oli korkea ja melko nopea, mikä sopii minulle oikein hyvin. Treenasimme Ollin kanssa noin puolitoista tuntia aika kevyesti, löimme vain paljon ilman suurempaa liikettä. Lyönti tuntui mukavalta ja olen kehittynyt viime aikoina paljon olosuhteiden muutoksiin sisältä ulkoa ja ulkoa sisälle tottumisessa. Lämpötila oli vajaat 15 astetta ja tuuli hieman, mutta lyhythihaisessa pystyi kyllä pelaamaan. Tälläkään kertaa ulkona pelaaminen ei tuntunut mitenkään oudolta vaan eniten ihmetystä herättivät pienimmät pallo purkit mitä Ollin kanssa olimme ikinä nähneet. Suomessa nyrpistetään nenää jo kolmen pallon purkeille, mutta mitäs mieltä he olisivat näistä!
 Nämä Wilsonin Australian Open pallot ovat kyllä mielestäni Wilsonin parhaat pallot. Eivät niin painavat kuin Tourit, eivätkä kulu yhtä nopeasti kuin US Openit.

Treenien jälkeen menimme hotellin kautta syömään ja uskalsimme nyt kokeilla hieman paikallisempaa ruokaa kuin spagettia, jota olemme pari aikaisempaa kertaa syöneet. Nuudelia possun kanssa maistui oikein hyvälle. Nuo lisäkkeet eivät sen sijaan olleet ihan niin herkullisia. :)



Illan vietimme rauhassa hotellilla. Huomenna on tarkoitus treenata vähän kovempaa pari kertaa jos sää sen sallii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti