lauantai 3. huhtikuuta 2010

Tänään oli ohjelmassa pari treeniä. Toissayön pitkän pitkät unet olivat vaatineet veronsa ja eilen illalla ei uni meinannut oikein tulla. Viiden tunnin unien jälkeen oli kuitenkin aika nousta ja suunnata aamupalan kautta kentille. Aamu valkeni aurinkoisena ja vaikka lämpötila pysytteli koko päivän alle viidessätoista asteessa, ei ilma tuntunut kovin kylmältä, kun on taas viettänyt pidemmän aikaa Suomen talvessa. Vedimme Ollin kanssa aamulla puolentoista tunnin treenit, löimme taas paljon ja haimme tuntumaa. Lyönnit tuntuvat oikein hyvälle. Kävellessämme kentältä takaisin klubitalolle minun oli pakko ottaa siitä kuva, kun se on niin modernin suuruudenhullu rakennus. Alakerrassa on suuri oleskelutila ja pari tietokonetta pelaajien käyttöön, ja yläkerrasta löytyy kisatoimistot ja infotaulu. Sisältä talo on oikein hieno, mutta en tiedä voiko sitä ulkoapäin kovin kauniina pitää, mutta iso se on siis ainakin.

Treenien jälkeen tulimme takaisin hotellille ja lähdimme lounaalle. Kantapaikaksemme alkaa muodostua Mr. Pizza niminen paikka, josta saa hyvää pastaa ja pizzaa ja jonka ruokalista on englannin kielellä. Valitsin lounaalla kuitenkin minulle aivan liian tulisen äyriäisspaghettin, jonka syöminen kesti pitkään ja vaati aika paljon juotavaa. Osataan ilmeisesti tässäkin maassa tehdä tulista ruokaa, ja tiedänpähän jatkossa olla valitsematta ruokia, joiden nimen vieressä on punaisen chilin kuva. Olisihan se pitänyt toki jo etukäteen arvata. Lepäsimme lounaan jälkeen hotellilla pari tuntia, Ollin päiväunet nukkuen ja minä lukien Jens Lapiduksen Rahalla saa -kirjaa, joka on muuten todella hyvä.

Iltapäiväksi olin sopinut treenit slovakialaisen Marek Semjanin kanssa, joten Olli sai pitää huili-illan pelaamisesta. Peli kulki taas oikein hyvin, myös pisteitä pelatessa ,ja voitinkin treenierän 6-3. Vaikka kyseessä olikin ihan vain treenit, on se aina mukavampi voittaa kuin hävitä, ja myös näistä saa pelituntumaa ja itseluottamusta paremmaksi. Treenien jälkeen oli aikaa vielä ihastella paikallista luontoa ennen kuljetuksen lähtöä hotellille. Nuo kukkivat kirsikkapuut ovat kyllä kauniita, ja vaikka kuvasta saattaa palmujen ja auringonpaisteen myötä välittyä tunne, että olisi lämmintä, se ei pidä paikkaansa. Takki päällä täällä täytyy ulkona kulkea, jollei halua vilustua.

Illalla kävimme vielä uudemman kerran syömässä Mr. Pizzassa, tällä kertaa pizzaa, ja hyvää oli taas. Nyt voikin hyvillä mielin mennä sänkyyn makaamaan ja siirtyä unten maille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti