tiistai 29. kesäkuuta 2010

Tämä päivä jäi aika vajaaksi sateen takia. Otin aamupäivän rauhassa valmistautuen illan duppeliin ja katsoin Juhon ja Timon peliä lounaan jälkeen. Hieman ennen kello neljää alkoi kuitenkin sataa, ja sade jatkui aina iltaan asti. Timo sai pelattua oman ottelunsa loppuun, mutta Juhon matsi jouduttiin keskeyttämään toisen erän alkuvaiheessa. Näin ollen en päässyt tänään pelaamaan, ja duppelimme siirrettiin kertaheitolla torstaille.

Huomiseen ohjelmaan on kuitenkin merkitty toisen kierroksen kaksinpelini britti Daniel Coxia vastaan. Cox on ihan vaarallinen vastustaja, ja minun tulee varmasti pelata hyvin jos aion voittaa hänet. Hän on aika pienikokoinen, mutta hänen liikkumisensa on hyvin terävää ja tasapainoista. Hänellä ei ole selkeästi heikompaa puolta, vaan hän pelaa takakentältä vahvasti molemmilta puolilta. Minusta hän ei kuitenkaan liiku mitenkään erityisen hyvin vastaan palloa, vaan hän jää helposti hieman takarajan taakse hakemaan ratkaisuja.

Pienikokoisena pelaajana Coxin syöttö ei ole mitenkään erityisen hyvä, ja yritänkin huomenna iskeä varsinkin hänen kakkossyöttöönsä ja saada hänelle painetta sitä kautta. Yritän pelata huomenna eteenpäin menevää omaa peliäni ja saada aikaiseksi paljon voittolyöntejä ja sitä kautta Coxille paineen yrittää hieman liikaa. Treenasin hänen kanssaan kerran lauantaina ja tunnen hänet ihan hyvin myös junioripeleistä, joten olemme molemmat varmasti ihan tuttuja vastustajia toisillemme. Jos pystyn pelaamaan huomenna omaa peliäni ja syöttämään hyvin, minulla on hyvät mahdollisuudet voittoon.

Laitan vielä tähän loppuun yhden kuvan, jossa näkyy puoliksi kenttä 1. Juho pelasi samanaikaisesti kentällä 2, mutta mielenkiintoisen tästä tilanteesta tekee kentän laidalle pelejä katsomaan kerääntyneet kuusi lammasta, jotka kyllä valitettavasti näkyvät tästä kuvasta vähän huonosti! Oli siinä ihmisillä naurussa pitelemistä, kun aina silloin tällöin kentän laidalta kuului kovaan ääneen "bääääää"! :-D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti