tiistai 8. kesäkuuta 2010

Heliövaara/Ben Zvi – Cheng/Wang 2-6, 6-4, 10-6

Nelinpelin ensimmäinen kierros ei tälläkään viikolla ollut helppo, mutta me saimme hitaahkon alun jälkeen juonesta kiinni ja voitimme ottelun kolmessa erässä. Toisen erän veimme yhdellä murrolla, kolmannessa erässä minä pelasin pari pistettä aivan huikeasti, ja me voitimme sen johdettuamme alusta loppuun. Tänään oli ensimmäinen tuulinen päivä tällä reissulla, joten sai olla huolellinen jalkatyön kanssa, jotta sai osuman oikeaan kohtaan. Kenttien ollessa hieman maanpinnan yläpuolella tuuli myös tarttuu palloon hieman enemmän kuin yleensä, ja myös syötön nosto lähti välillä tuulen mukana sivulle. Mutta saimme siis nostettuamme tasoamme kolmannessa erässä, ja se oli oikein positiivinen asia.




Sain myös tänään nukkua mukavasti yhdeksään, koska duppelimme ei ollut ohjelmassa kuin vasta yhdeltä. Lähdin aamupalan jälkeen kentille puoli yhdeltätoista ja pääsimme Giladin kanssa lyömään kahdeltatoista. Pelasimme duppelin ja menimme sen jälkeen vielä pelaamaan muutaman gamen kaksinpeliä ja lyömään muutaman lyönnin takakentältä hyvän rytmin löytämiseksi. Kuljetuksemme takaisin hotellille lähti kolmelta, ja sitä odotellessa minä kävin kurkkaamassa sisäkeskuskenttää, jonka ovi oli tänään auki. Aika hieno on täälläkin tuosta ”centteristä” tehty, ja niin kuin arvelin, katto oli avattavaa mallia. Tässä kuva kentästä.







Hotellille päästyäni söin myöhäiseksi lounaaksi spagetti bolognesen ja lepäsin pari tuntia. Hotellissa on ihan kiitettävä kuntosali alakerrassa, joten päätin mennä illalla tekemään kevyen huoltavan harjoituksen pyöräilemällä 45 minuuttia, tekemällä muutaman harjoitteen olkapäille ja venyttelemällä lopuksi hyvin. Söin illalliseksi hotellilla gulassikeittoa ja wieninleikettä, joista otin myös yhden kuvan.







Ruokailun jälkeen pesin vielä muutaman paidan huomista varten ja valmistauduin nukkumaanmenoon. Singelini on ohjelmassa huomenna kello 10 ja duppeli ei ennen 13.

1 kommentti:

  1. Hei Harri,

    Onneksi olkoon hienosta menestyksestäsi ja kiitos erinomaisesta Blogistasi. On ollut ilo seurata turnauksiasi ja omien peliesitystesi analyyttistä kommentointiasi. Siitä saa tennistä pelaaja lukija enemmän irti kuin esim. "The car was good, the race was good and the team was good"-tyyppisistä kommenteista. Blogisi arvoa lisäävät ottamasi kuvat, jotka vievät lukijan eri maiden maisema- ja ruokakulttuuriin ja mielenkiintoisille pelipaikoille. Nuo Kiinan hallit oli todella avartavaa nähdä. Hyvää jatkoa ja hyviä pelejä!!! Terv. Renne

    VastaaPoista