torstai 24. kesäkuuta 2010

Heliövaara/Paukku - Bergman/Borg 6-3, 6-3

Hyvät duppeliesitykset Juhon kanssa jatkuvat. Pelasimme tänään vakuuttavasti menettämättä yhtään omaa syöttöä ja murtamalla vastustajat kolmesti. Syötämme molemmat niin hyvin, että meitä on hyvin vaikea murtaa, ja pystymme myös palautusgameissa saamaan kovan paineen vastustajille. Seuraava duppelimme on vasta perjantaina, koska vastustajamme pelaavat kvartsinsa vasta huomenna tämän päivän kaksinpelien venyessä pitkälle iltaan.

Otin tämän päivän aika rauhassa. Löin Juhon kanssa aamulla puolisen tuntia, ja kannustimme lounaan jälkeen Marin kanssa Juhon kaksinpelivoittoon. Illalla jouduimme odottamaan aika pitkään nelinpelimme alkua, mutta lopulta pääsimme kentälle seitsemän jälkeen. Duppelin jälkeen kiirehdimme vielä syömään illallista ennen sen sulkeutumista ja kävimme vielä pienellä iltakävelyllä ennen nukkumaanmenoa. Tämä paikka on hyvin kaukana kaikesta sivistyksestä ja törmäsimme matkalla muun muassa lehmiin! :-D


Talvella täällä saattaisi kuitenkin olla enemmän elämää ainakin tämän laskettelukartan perusteella.


Tässä on kuva vielä tuosta vuoresta, jonka huipulta alas saa lasketella. Ihan kivoissa maisemissa täällä saa tennistä pelata.



Tänään selvisi myös, että tuon vuoren korkeus on 1200 metriä ja kentät ja hotelli sijatsevat 800 metrin korkeudella merenpinnasta. Ei siis ole ihme, että pallot tuntuvat karkailevan välillä hieman enemmän kuin normaalisti, koska kyllähän tuollainen korkeus jo tuntuu pallon lentoradassa. Peli muuttuu myös nopeammaksi, kun pallo hidastuu ilmassa aavistuksen vähemmän.

Huomisesta yritän saada hyvän treenipäivän, ja perjantaina jatkuu sitten pelit nelinpelin semillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti