perjantai 25. kesäkuuta 2010

Emme saaneet pelattua nelinpelin semiämme vielä tänäänkään loppuun, vaan ottelu keskeytettiin ensimmäisessä erässä tilanteessa 2-4 ruotsalaisille. He pelasivat todella hyvin, ja saattoi olla meidän kannalta onni, että sade katkaisi heidän flow-tilansa. Jatkamme huomenna ei ennen kello 11.

Heräsin tänään puoli kahdeksalta ja menin pika-aamupalan jälkeen kentälle treenaamaan tunniksi brittipalaaja Coxin kanssa. Aamulla kentillä ei ole juuri muita pelaajia, ja silloin pääsee koko kentälle treenaamaan. Pelasin tunnin verran Coxin kanssa takakentän drillejä ja siirryin siitä suoraan lämmittämään Juhon yhdeksältä. Puolentoista tunnin treenien jälkeen kävin uudestaan aamupalalla ja menin katsomaan Juhon kaksinpeliä. Se oli kuitenkin valitettavasti aika nopeasti ohi, ja duppelin alkamisajaksi sovittiin kello 12.

Ehdimme pelata noin puoli tuntia ennen sateen alkua. Jatkamisajaksi ilmoitettiin 14.30, ja söimme lounasta yhden jälkeen. Juuri ennen puoli kolmea alkoi kuitenkin sataa uudelleen, ja odotus jatkui. Ottelu siirrettiin jatkettavaksi 15.30 ja sen jälkeen 16, mutta kuurottainen sade ei antanut kenttien kuivua missään vaiheessa kunnolla. Viimeinen yritys oli kello 18, mutta lopulta matsi päätettiin siirtää huomiselle, vaikka näin juhannuksena valoa kyllä riittäisi pitkälle yöhön.

Tällaiset päivät ovat vähän turhauttavia, kun koko päivän vain odottelemaan kentälle pääsyä, ja sitten lopulta ei pääse ollenkaan. Onneksi ehdin kuitenkin aamulla vetää hyvät treenit, joten sain päivästä paljon enemmän irti kuin monet muut. Pelasimme Juhon kanssa pingistä ihan reilusti, mutta muuten päivä kului aika hitaasti. Huomenna meidän täytyy olla taas terävinä, jotta pääsemme takaisin mukaan ensimmäiseen erään. Toivottavasti sää olisi parempi, ja kentät näyttäisivät erilaisilta kuin suurimman osan tätä päivää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti