lauantai 26. kesäkuuta 2010

Heliövaara/Paukku - Eriksson/Rosenholm 7-5, 7-5

Hoidimme duppelin semin niin kuin pitikin. Erikssonin syöttö heti ensimmäisessä gamessa tilanteessa 2-4 oli jo 40-0, mutta me veimme seuraavat neljä pistettä ja mursimme hänet uudestaan 5-5 -tilanteessa. Toisessa erässä edettiin syöttöjä pitäen aina 5-5 -tilanteeseen asti, jolloin pelasimme hyvät pari pistettä ja onnistuimme murtamaan Erikssonin syötön vielä kertaalleen. Pidin syöttöni loppuun ja pääsimme tuulettamaan finaalipaikkaa.

Syöttöpelimme oli tänään oikein mallikasta, emmekä antaneet vastustajille yhtään murtopalloa. Ilma oli melko tuulinen, joten palauttaminen oli välillä vähän vaikeaa, mutta onneksi onnistuimme saamaan tarvittavat murrot aikaisiksi. Jalkani eivät olleet tänään ihan terävimmillään, ja löin turhan monta volleyta huonosta asennosta osuman ollessa vähän siellä sun täällä. Verkolla hyvin liikkuminen on duppelissa erittäin tärkeää, ja toivon olevani huomenna terävämmässä iskussa kohdatessamme finaalissa italialaisen Riccadro Ghedinin ja ranskalaisen Fabrice Martinin.

Duppelimme oli merkitty ohjelmaan tänään kello 11, joten nousimme kahdeksan aikaan ja suuntasimme aamupalan kautta treenikentille. Matsin jälkeen söimme lounasta ja pelasimme hieman pingistä, ja loppupäivä kuluikin aika leppoisasti. Täällä ei ole mitenkään hirveästi mitään aktiviteetteja, joten aika kuluu lähinnä huoneessa netissä surffaten tai telkkaria katsoen. Tälläiset paikat ovat pidemmän päälle aika hajottavia, mutta onneksi ei tarvitse sentään olla yksin reissussa, vaan on kavereita, joiden kanssa viettää aikaa.

Pelaamme huomenna duppelifinaalimma toisena matsina yhdentoista jälkeen.

1 kommentti:

  1. Hienoa suomalaiset tennislähettiläät ja
    tsemppiä finaaliin. Voitosta taistellaan!

    VastaaPoista