tiistai 22. kesäkuuta 2010

Heliövaara - Moser 4-6, 2-6

Harmi juttu, mutta tänään tuli tappio. Edellisestä ensimmäisen kierroksen tappiostani future-pääsarjan ensimmäisellä kierroksella olikin ehtinyt kulua jo yhdeksän kuukautta, joten ehkä pieni maanpinnalle pudotus oli tarpeen. Aloitin ottelun tänään oikein mukavasti ja mursin heti ensimmäisessä pelissä Moserin syötön. 4-2 -johtoasemassa minulle tuli kuitenkin huono jakso, ja Moser mursi minut kahdesti peräkkäin. Toisessa erässä Moser onnistui murrossa 1-2 -tilanteessa sekä viimeisessä gamessa. Matsin kesto oli tasan puolitoista tuntia.

Moser pelasi tänään ehdottomasti paremmin kuin aikaisemmissa kahdessa kohtaamisessamme. Hän teki takaa paljon vähemmän helppoja virheitä ja palautti myös paremmin. Moser voitti lähes järjestään pisteet, joiden kesto oli yli kaksi lyöntiä, kun aikaisemmissa otteluissamme tilanne on ollut juuri päinvastainen. Oli todella ikävä pelata Moseria vastaan, kun hän painoi päälle jokaisesta lyönnistäni onnistuen lähes koko ajan. Minun oli pakko pelata isolla riskillä, ja tein tänään liikaa virheitä. On myös tosi vaikeaa päästä minkäänlaiseen rytmiin, kun pisteet ovat lyhyitä, ja tavallisen peruskrossin tai -linjan lyöminen johtaa lähes aina ahdinkotilanteeseen.

Puolustuspelini oli tänään pelini heikoin osa-alue. Yleensä pystyn puolustamaan hyvin ja välillä ihan voittoisastikin, mutta tänään en onnistunut juuri yhdessäkään ohituksessa ja puolustuslyöntini jäivät auttamatta liian lyhyiksi. Nopealla kentällä Moser sai lyötyä minusta todella paljon suoria läpilyntejä, kun jostain syystä vielä kaiken lisäksi tunnuin aavistavan hänen lyöntinsä jatkuvasti väärin. Sain koko ottelussa pisteitä siis lähinnä ainoastaan syötölläni ja olin muuten suoraan sanottua aika pahasti viennissä. Yritin toisessa erässä siirtyä palauttamaan Moserin syöttöjä vähän kauemmaksi ja sainkin sillä lailla pelattua tiukempia syöttövuoroja, mutta kahdesta murtopallosta huolimatta en saanut enää vastamurtoa aikaiseksi. Jostain syystä häviän myös todella usein syöttöni silloin kun vastustajani on gamen päästä voitosta ja minä syötän murron jäljessä. Näissä tilanteissa haluaisin aina laittaa vastustajan tiukkaan paikkaan syöttömään ottelu kotiin, mutta jotenkin siirrän ajatukset jo siihen gameen ja unohdan, että minun pitäisi vielä pitää yksi oma syöttö ennen sitä. Tänäänkin avitin viimeisen gamen Moserille kahdella tuplalla.

Harmittaa, etten tänään pystynyt voittamaan Moseria kolmatta kertaa peräkkäin, mutta myös huonot päivät ja pelit kuuluvat tennikseen. Aion nyt keskittyä täysillä nelinpeliin, jossa kohtaamme huomenna ruotsalaisparin Bergman/Borg. Pystymme Juhon kanssa pelaamaan hyvää duppelia, ja uskon, että meillä on mahdollisuudet aina kisavoittoon asti, vaikka kaaviossa on myös muita kovia pareja. Yritän päästä duppelin ohella myös treenaamaan hyvin ennen ensi viikon kisaa, jossa pystyn toivottavasti kaksinpelissä parempaan suoritukseen. Moser oli kuitenkin yksi pahimmista sijoittamattomista pelaajista tämän viikon kaaviossa, joten ei kannata turhaan masennella häviötä.

Kävin tänään aamulla lyömässä Juhon kanssa ennen matsia kymmeneltä, ja otteluni alkoi noin 11.45. Matsin jälkeen kävin lounaalla ja kannustin Juhoa hänen voittoisassa pelissään. Iltapäivän otin rennosti jalkapalloa seuraten ja otinpa vielä kuvankin hotellihuoneemme parvekkeelta. Ihan hienot on maisemat. Tässä kuvassa näkyvät kentät 3-5.


Mari tuli luokseni kahdeksan aikaan, ja kävimme vielä illallisella ennen nukkumaanmenoa.

1 kommentti:

  1. Ei mittää, pää pystyyn! ..ja katse kohti neluria. Varmaan mukavakin ottaa jokin viikkoa hiukan rauhallisemmin ja viettää aikaa hyvässä seurassa.

    VastaaPoista