maanantai 21. kesäkuuta 2010

Heliövaara/Paukku - Altuna/Moser 6-4, 6-4

Norjan kisat pyörähtivät tänään käyntiin nelinpelin voitolla. Aloitimme Juhon kanssa vahvasti, mutta emme saaneet ensimmäisissä vastustajien syöttövuoroissa käytettyä breikkimahdollisuuksiamme. Erän puolivälillä kuitenkin onnistuimme murtamaan ja saimme tuon murron avulla hoidettua ensimmäisen erän. Toinen erä alkoi tasaisemmin, mutta lopulta me onnistuimme murtamaan Moserin syötön 3-3 -tilanteessa ja pidimme loput syöttömme.

Pelasimme Juhon kanssa tänään mielestäni ihan hyvin, mutta kenttä on sen verran nopea, että syötön murtaminen duppelissa on täällä aika hankalaa. Jos olisimme jo alussa saaneet murrettua vastustajien syötön, ottelun kulku olisi voinut olla erilainen, mutta eipä kai se ole niin vakavaa, kun pystyimme kuitenkin voittoon. Omissa syötöissämme olimme todella vahvoilla; vastustajilla taisi olla ainoastaan kaksi murtopalloa viimeisessä pelissä, jossa he löivät pari hieman onnekastakin lyöntiä. Mutta me selvitimme sen tilanteen pelaamalla kaksi hyvää pistettä loppuun, ja ottelusta jäi lopulta hyvä maku suuhun. Palautukset eivät kulkeneet niin hyvin kuin olisin halunnut, mutta muuten pelini oli ihan kunnossa.

Heräsin tänään aamulla kahdeksan aikaan ja kävin aamupalalla. Samilla oli tänään ensimmäinen peli kymmeneltä, joten menin hänen kanssaan lyömään yhdeksän jälkeen puoleksi tunniksi, minkä jälkeen katsoin Samin pelin. Sen jälkeen odottelin hotellihuoneessa hetken ja menin sitten lyömään Juhon kanssa 12.30 taas puoleksi tunniksi. Täällä kun pelataan samanaikaisesti sekä miesten että naisten kisaa, ja kun kenttiä on vain kuusi ja niistäkin neljä on varattu matseille, treeniajat ovat aika kortilla. Puoli tuntia puolella kentällä on aika maksimi kahdesti päivässä. Duppelikentällämme ensimmäiset pelit hieman venyivät, joten kävimme vielä lounaalla ennen peliä heti sen auettua yhdeltä, ja matsimme alkoi lopulta vasta puoli neljältä. Matsin jälkeen pelasimme Juhon kanssa jäähdyttelyksi vähän pingistä ja menimme illalla vielä päivälliselle. Loppuilta kuluikin sitten rattoisasti jalkapalloa katsoen.

Huomenna ohjelmassani on vain kaksinpeli, kun nelinpelin toinen kierros pelataan vasta keskiviikkona. Kohtaan kaksinpelissä siis tuttuakin tutumman itävaltalaisen Nikolaus Moserin. Voitin aiemmat kaksi kohtaamista, mutta Moser on varmasti todella halukas katkaisemaan voittoputkeni. Minun tulee syöttää  huomenna hyvin ja liikkua terävästi, jotta pystyn pelaamaan voitosta. Täällä aika nopeilla kentillä Moser yrittää varmasti painaa päällä vielä kovemmin kuin Kiinassa, joten minun on hyvä muistaa myös itse pysyä riittävän aggressiivisena. Aika samat lähtökohdat on siis huomiseen peliin kuin Kiinassa toisella viikolla. Päin-syöttöä pitää muistaa käyttää paljon.

Unohdin hitsi vieköön ottaa tänään kuvia kisapaikasta, mutta katsotaan jos vaikka huomenna muistaisin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti