sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Terveisiä Norjasta! Saksan klubini päävalmentaja heitti minut tänään aamulla Hollannin rajan tuntumassa sijaitsevalle Weezen lentokentälle, josta lensin Ryanairin koneella Oslon lähelle Ryggeen. Kuljin lentokentältä Oslon keskustaan bussilla, söin lounasta rautatieasemalla ja jatkoin junalla Lillehammeriin. Siellä oli vastassa hotellin auto, jonka kyydillä pääsin yhden tuomarin kanssa lopulta Gausdaliin viiden aikaan iltapäivällä. Olen pelannut viime aikoina paljon kisoja vähän halvemman hintatason maissa, ja nämä Norjan hinnat tuntuvatkin nyt vielä entistäkin järkyttävämmiltä. Kun 45 minuutin bussimatka maksoi 15 euroa, hieman yli 2 tunnin junamatka 43 euroa ja hotellin kuljetuskin vielä 13 euroa, päivän matkustusbudjetti nousi aika isoksi. Oslon juna-asemalla hampurilaisateria olisi maksanut Burger Kingissä 100 kruunua eli 13 euroa(!), joten sen jätin kyllä suosiolla väliin.

Mutta asiaan. Pääsin siis alkuillasta perille Gausdaliin ja löysin paikalta Huurinaisen Samin. Sami suostui lyöntikaverikseni, ja löimme illalla reilut puoli tuntia. Sami tuli myös huonekaverikseni hotellihuoneeseen, joten sain hyvää seuraa ensimmäisiksi öiksi. Tyttöystäväni Mari tulee tänne pariksi päiväksi katsomaan pelejä tiistaina, joten silloin joudun kyllä heivaamaan Samin pihalle, mutta eipähän tarvitse olla yksin ennen sitä! :)

Kaaviot ilmestyivät tänään, ja kappas vain, saan ensimmäisellä kierroksella vastaani vaihteeksi itävaltalaisen Nikolaus Moserin. Pelasin häntä vastaan kahdesti Kiinassa, ja nyt olemme viikon tauon jälkeen taas vastakkain. Ainakin tunnemme molemmat toistemme pelit läpikotaisin, ja tiedossa on varmasti taas mielenkiintoinen ottelu tiistaina. Nelinpeliä pelaan Juho Paukun kanssa ja pääsen myös duppelissa pelaamaan Moseria vastaan ensimmäisellä kierroksella. Moserin pari on tällä viikolla turkkilainen Tuna Altuna. Nelinpelimme ensimmäinen kierros on ohjelmassa huomenna neljäntenä pelinä kymmenen jälkeen.

Yritän huomenna ottaa muutaman kuvan kisapaikasta ja hotellista, jotka ovat täällä käytännössä yksi ja sama asia. Huonehintaan kuuluu myös kolme ateriaa päivässä, joten myöskään ruoan perässä ei tarvitse kävellä kovin pitkälle. Vielä kun hyvää ruokaa saa seisovasta pöydästä niin paljon kuin haluaa, niin perusedellytykset hyvien pelien pelaamiseen ovat varmasti kunnossa. :)

1 kommentti:

  1. Onnea tiistain peliin. Kaksi voittoa lyhyen ajan sisään antaa selkeän henkisen etulyöntiaseman. Vaikka uusi peli on uusi peli, niin kaverilla on taatusti takaraivossa edelliset kohtaamiset. Mielenkiintoinen kisaviikko taas tulossa, yritä roikkua mahdollisimman pitkään mukana:-)

    VastaaPoista