maanantai 7. kesäkuuta 2010

Tänään oli minun ensimmäinen kokonainen päiväni Kiinassa ilman otteluja. Nukuin pitkään aamulla ja menin aamupalalle puoli kymmeneltä. Tämän uuden hotellini aamupala on aivan loistava, ja valittavana on kaikkia perinteisiä länsimaisia ruokia sekä vaikka mitä kiinalaisia ruokia. Söin itseni ihan täyteen ja lähdin klubille katsastamaan paikkoja puoli yhdeltätoista. Nämä kiinalaiset tykkäävät selvästi rakentaa kaiken mahdollisimman isoksi. Klubilla on kaksi massiivista hallia, jossa toisessa on neljä sisäkenttää ja hienot pelaajatilat sekä tuomareiden ja jännittäjän huoneet. Tuo halli näyttää tältä.




Toisen hallin sisällöstä en ole ihan varma, kun sinne ei päässyt sisälle, mutta kaikki merkit viittaavat siihen, että siellä on yksi keskuskenttä, jonka katto näyttäisi olevan avattavaa mallia. Tämäkin rakennus on siis aivan valtava. Tässä kuva.





Kisapelejä ei näillä sisäkentillä kuitenkaan pelata, vaan paikalta löytyy kymmenisen ulkokenttää, jotka on rakennettu hyvin erikoisesti. Kentät on nimittäin rakennettu noin viiden metrin korkeuteen maanpinnalta niin, että alakerta toimii parkkihallina. Näistä kisakentistä oli kovin vaikea saada kuvaa, mutta toivottavasti näistä kahdesta kuvasta selviäisi jotenkin mitä tarkoitan.





Minun saavuttua klubille Taiwanilainen pelaaja Chang tuli kyselemään oman karsintapelinsä jälkeen, josko minä haluaisin lyödä hetken hänen kanssaan, ja sehän sopi. Löimme noin 45 minuuttia aika leppoisasti. Kentät ovat täällä pikkuisen hitaammat kuin viime viikolla, ja myös kierteet purevat paremmin. Sen pitäisi sopia minulle, joten treeneistä jäi hyvä maku suuhun. Olin jo eilen sopinut itävaltalaisen Max Raditschniggin kanssa treenit iltapäiväksi, joten jäin klubille hengailemaan pariksi tunniksi, mutta valitettavasti oikein mitään syötävää ei ollut saatavilla. Treenasimme Maxin kanssa noin tunnin verran, jonka jälkeen tulin takaisin hotellille ja söin spagetti bolognesen myöhäiseksi lounaaksi. Illaksi kisajärjestäjät olivat järjestäneet hotellilla pelaajille tervetuliaisseremonian ja illallisen, johon mielelläni osallistuin. Myös Max ja hänen kaverinsa Nikolaus Moser tulivat kanssani illalliselle, ja me olimmekin lopulta ainoat ulkomaalaiset koko tilaisuudessa. Tilaisuus oli erittäin hienosti järjestetty; kaikki osallistujat saivat lahjapaketin ja söimme pitkään ja hartaasti vaikka kuinka paljon erilaisia paikallisia herkkuja. Sain vihdoinkin myös tuntumaa oikeaan paikalliseen ruokakulttuuriin, ja olikin mukavaa, kun pöydässämme istuivat myös oikein mukavat kiinalaispelaajat Gong ja Li, jotka kertoivat meille aina, mitä mitäkin ruoka oli. Tässä kuvassa näkyy minun lisäkseni Moser, hänen vieressään Gong ja oikeanpuoleisena Li.



Tässä on kuva muutamista ruoista, joita söimme. Makea systeemi tuo pyöreä levy keskellä pöytää, jota pyörittämällä kaikki ruoat ovat kaikkien ulottuvilla. Kuten kuvasta näkyy, tarjolla oli niin kalaa, äyriäisiä, lihaa kuin kanaakin, joka tarjoiltiin muuten päineen kaikkineen. Kaikkein mielenkiintoisin ruokalaji tuotiin pöytään kuitenkin vasta hieman tämän kuvanoton jälkeen. En ollut ennen maistanut sammakkoa, mutta nyt tiedän, että se ei ole ollenkaan hassumpaa. J Kaikki ruoat oli laitettu todella hienosti esille, ja kokit olivat varmaan aloittaneet aterian valmistuksen jo eilen, kun koko tilaisuudessa oli yli 60 ruokailijaa.



Tässä vielä yksi kuva, jossa näkyy erittäin kummallisen värisiä leipiä ja äyriäiskeittoa.



Kisan kaaviot ilmestyivät tänään, ja minut oli sekä kaksin- että nelinpelissä arvottu täsmälleen samaan kohtaan kaaviota kuin viime viikolla. Nelinpelissä vastaamme tulee vielä huomenna täsmälleen sama villikorttipari kuin viime viikolla ensimmäisellä kierroksella! Kaksinpelissä olen myös nelossijoitettu, mutta pelaan ensimmäisen otteluni vasta keskiviikkona ja saan siinä vastaani kiinalaisen Yu Xin-Yuanin. Minulla ei ole hänestä mitään muistikuvaa viime viikolta.
Nyt minun täytyy kuitenkin mennä nukkumaan kellon ollessa jo aika paljon, jotta olen huomenna terävänä iskussa nelinpelissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti