torstai 24. kesäkuuta 2010

Eilisen otteluohjelma ei ihan pysynyt aikataulussa, joten tulevat nelinpelivastustajamme pelasivat kvartsinsa vasta tänään, ja meillä ei Juhon kanssa ollut siis peliä ollenkaan. Päätimmekin Marin kanssa lähteä aamulla kiipeämään lähellä olevalle vuorelle niin kokemus- kuin jalkatreenimielellä. Yllättävän harvoin sitä on kisamatkoilla aikaa nähdä mitään muuta kuin kentät ja hotelli, joten tällä kertaa halusin tehdä poikkeuksen. Vuori näyttää alhaalta hotellin receptionin ulkopuolelta siis tältä. 


Ylöspäin kiipeäminen kesti reilut puoli tuntia ja tuntui pohkeissa ihan reilusti. Ajattelin etukäteen, että reidet voisivat olla kovilla, mutta ne olivatkin pohkeet, jotka alkoivat hapottaa. Joissakin kohdissa rinne oli ihan jyrkkä, mutta onneksi soralla oli hyvä pito.


Kapuaminen kuitenkin kannatti, ja ylhäältä avautui hienoja maisemia. Kauimmmilla korkeammilla vuorilla oli vielä lunta huipulla, mutta muuten maisema oli mukavan vihreä. Tässä pari kuvaa huipulta.



Juhon peli oli kuitenkin jo pikkuhiljaa alkamassa, joten lähdimme aika nopeasti tulemaan alaspäin. Matka tähän suuntaan kesti vain 20 minuuttia, ja olimme aika sopivasti perillä Juhon matsin juuri alettua. Juho lopetti matsinsa juuri sopivasti ennen lounaan sulkemisaikaa, joten menimme lounaalle syömään hyviä lihapullia ja perunamuusia. Viiden aikaan menimme Juhon kanssa vielä lyömään vajaaksi tunniksi ja otimme illan rennosti. Mari lähti takaisin kotiin puoli kahdeksalta, joten Juho siirtyi nyt samaan huoneeseen kanssani asumaan seuraaviksi öiksi. Illalliseksi oli riisiä/tacoja ja jauhelihakastiketta sekä jälkiruoaksi kakkua ja mansikoita. Nam!

Saimme huomiseen nelinpeliin vastaamme ruotsalaiset Patrick Rosenholmin ja Markus Erikssonin, jotka voittivat kvartsissa ykkössijoitetun parin Juska/Walter. Juska hävisi eilen kaksinpelinsä ja hänellä tuntui olevan aika kova halu päästä pois täältä. Minusta on harmi, että jotkut pelaajat pelaavat duppelia usein vain siihen asti, kun ovat mukana singelissä, koska duppelin arvostus kärsii siitä. Mutta toisaalta sehän vain helpottaa omaa urakkaa jos muut pelaavat tankkifiiliksellä. :) Juho pelaa huomenna kaksinpelinsä kello 10, ja duppelimme on luultavasti joskus iltapäivällä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti