tiistai 1. maaliskuuta 2011

Tässä vielä nopea iltapäivitys tästä päivästä. Vedimme tänään päivän toisen treenin kahdessa osassa niin, että ensiksi minä ja Micke pelasimme tennistä, kun Timo ja Jarkko olivat kuntosalilla. Puolentoista tunnin jälkeen vaihdoimme sitten osia. Massapelini tuntui tänään jo todellä hyvältä, ja vaikka tiedänkin, että aluksi se saattaa pari päivää tuntua hyvältä alkuinnostuksen huumassa, olen luottavainen loppuviikon suhteen. Kick-syöttöni pomppaa massalla korkealle, kämmenelläni minulla on hyvin aikaa hitaalla kentällä ja myös puolustuspelillä on mahdollista voittaa paljon pisteitä. Vielä kun lisätään hyvin purevat stopparit niin minuahan ei pysäytä täällä mikään! ;)

Otin Jarkon ja Timon treeneistä pari kuvaa, joissa näkyy kenttä sekä isot katsomot. Kovat ovat slovenialaisilla odotukset, jos he meinaavat saada hallin täyteen, istumapaikkoja hallissa kun on jopa 5000. Kaupungilla näkyy kuitenkin paljon mainoksia peleistä ja Sloveniassa on tällä hetkellä kova tennisbuumi käynnissä, joten mukavaahan se vain olisi, jos halliin saataisiin kunnon tunnelma!



Illalla pääsin ensimmäistä kertaa fysiomme Jamin hierottavaksi, ja oli positiivista huomata, että Jami ei löytänyt kehostani mitään erityisen jumisia tai kireitä paikkoja. Lihashuoltoni on siis ollut toimivaa! Kävimme syömässä porukalla illallista joen rannalla sijaitsevassa ravintolassa, jossa ruoka oli maukasta ja sitä oli paljon. Nyt onkin sitten hyvä mennä maha täynnä sänkyyn lepäilemään ja valmistautumaan huomiseen päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti