perjantai 11. maaliskuuta 2011


Hei taas ja terveiset Guangzhousta, Kiinasta. Pääsimme Johanin kanssa eilen myöhään illalla viimein perille yli vuorokauden matkustamisen jälkeen ja iskimme tänään heti aamupäivästä kentille treenaamaan. Söimme hotellin erittäin hyvän aamupalan hieman ennen kymmentä ja lähdimme kentille kello yhdentoista kuljetuksella. Tarkoituksenamme oli vetää tämä päivä hieman kevyemmin, joten vedimme molemmat treenit kaksistaan Johanin kanssa. Ensimmäisissä treeneissä löimme lyönnit läpi keskittyen erityisesti verkkopeliin, minkä jälkeen syötimme ja palautimme hieman tavallista enemmän. Viimeiseksi treenasimme tappolyöntejä erilaisiin palloihin varsinkin kämmenpuolelta.

Treenien välissä söimme klubilla kevyen lounaan, joka sisälsi minun kohdallani nuudeleita ja pari pientä sandwichia. Tämän jälkeen ehdimme levätä hieman kirjan parissa ennen kolmelta alkaneita toisia treenejä. Iltapäivän treeneissä löimme jälleen lyönnit huolella läpi keskeltä ja verkolta, minkä jälkeen Johan hieman liikutteli minua takakentällä niin, että hyökkäsin aina lyhyestä pallosta verkolle. Lopuksi syöttelimme ja palauttelimme taas vähän aikaa tunnin mittaisen sessiomme loppuun. Treenien jälkeen otimme kuljetuksen hotellille, missä menimme hetkeksi aikaa hotellin kuntosalille huoltamaan lihaksistoa. Illemmalla kävimme vielä syömässä yli kaksi tuntia hotellin uskomattoman hyvässä buffet-ravintolassa, ja nyt oloni on kylläisen tyytyväinen.

Ajattelin tänään julkaista muutaman kuvan hienosta, upouudesta hotellistamme ja keskittyä tulevina päivinä sitten klubiin ja muuhun ympäristöön. Nämä ensimmäiset kaksi kuvaa ovat huoneestani, joka on huippumoderni ja mukavan kokoinen. Huoneesta löytyy ensimmäistä kertaa elämässäni oma tulostin, mutta kylpyhuoneen seininä toimivat ikkunat ovat kyllä hieman erikoiset!







Hotellimme nimi on Crowne Plaza Guangzhou Science City, ja se sijaitsee hieman kaupungin ulkopuolella paraikaa rakennettavalla yritysalueella. Rakennuksen koko on varsin tyrmäävä ja arkkitehtuurikin hieman tavallista poikkeavaa. En saanut ulkoa kovin onnistunutta kuvaa aikaiseksi, joten tässä yksi yritys hotellin aulasta. Tilalla riittää korkeutta ja valoakin on mukavasti, minkä lisäksi viherkasvit tuovat kivasti tunnelmaa.



Tähän loppuun voisin laittaa vielä kuvan buffet-ravintolasta, jossa söimme tänään illallista. Tarjolla oli kaikkea, mitä kuvitella saattaa; erilaisista lihoista ja susheista kaiken maailman äyriäisiin, joita kokit valmistivat haluamallasi tavalla. Tässä kuvassa näkyy vain osa valtavasta buffet-pöydästä, jonka läpikäymiseenkin meni vaikka kuinka pitkään!



Nyt menen kuitenkin nukkumaan, sillä huomenna herätys on jo ennen yhdeksää eli Suomen aikaa aamuyöllä!

3 kommenttia:

  1. Tsemiä peleihin!

    - IO

    VastaaPoista
  2. voisit laittaa kuvan Johanista :)

    VastaaPoista
  3. Lupaava kaavio, ensin paikallinen villi kortti ja sitten melko vaarattoman oloinen sijoitettu pelaaja tai Udomchoke, jonka pelivireestä ei taida olla tarkkaa kuvaa kenellekään??? todellinen testi voi tulla vastaan puolivälierässä, lähtekäämme siitä että se on nyt MINIMItavoite tähän kisaan. Toisaalta Darciksen kovimmat meriitit eivät ole kovilta kentiltä... Mutta matsi kerrallaan, nyt vain voittoja napsimaan!

    VastaaPoista