torstai 10. maaliskuuta 2011

Terveisiä Hong Kongista! Paljon on ehtinyt tapahtua kolmessa päivässä sitten edellisen postaukseni. Tuntuu, että kotona viettämäni kaksi vuorokautta vain vilahtivat silmieni ohi, ja nyt olenkin jo uudella mantereella matkalla seuraaviin kisoihin.

Saavui kotiin Ljubljanasta maanantaina iltapäivällä aika väsyneenä ja otinkin maanantain ihan levon kannalta. Tiistaina oli kuitenkin taas aika palata "töihin" parin treenin muodossa. Uusi ruotsalainen valmentajani Johan tuli Suomeen tiistaiaamuna, ja treenasimmekin kahdestaan aamutreenit Talissa. Illalla vedin fysiikkaa Liikuntamyllyssä Erikin kanssa, ja myös Johan oli mukana tutustumassa tarkemmin Erikin kanssa tekemäämme treenaukseen. Ehdin tiistaina päivällä viedä myös viisumihakemukseni Kiinan suurlähetystöön, minkä lisäksi viimeistelimme setäni avustuksella Johanin sopimuksen kuntoon. Allekirjoitimme eilen Johanin kanssa yhteistyösopimuksen, joka on voimassa tämän vuoden loppuun. Johan tulee olemaan mukanani kisoissa ja treeneissä noin 150 päivää seuraavien kymmenen kuukauden aikana, ja olenkin erittäin innostunut nyt virallisesti alkavasta yhteistyöstämme. Tämä on juuri sellainen mahdollisuus, josta olen aina haaveillut, sillä se takaa minulle erittäin hyvät puitteet päästä tavoitteeseeni nousta sadan parhaan joukkoon maailmassa.

Treenasin eilen vielä kerran aamulla Tuomo Ojalan kanssa Laajasalossa ennen kuin lähdimme Johanin kanssa lentokentälle ja kohti Kiinaa. Lensimme eilen Finnairin iltapäiväkoneella Lontooseen, josta jatkoimme Cathay Pacificin yölennolla tänne Hong Kongiin. Täältä meillä on vielä lyhyt tunnin lento Guangzhouhun, jonne meidän pitäisi saapua tänään kymmeneltä illalla paikallista aikaa. Kokonaismatka-ajaksi tulee siis yli vuorokausi, mutta onneksi nyt näyttää aika hyvältä siinä mielessä, että saatan hyvinkin päästä pääsarjaan tulevassa kisassa. Pelaan täällä Kiinassa siis kaksi $35000+H challengeriä, ensimmäisen ensi viikolla Guangzhoussa ja toisen sen jälkeen sisämaassa Pingguossa. Olen tällä hetkellä ensimmäisellä varasijalla ensi viikon kisaan ja neljännellä varasijalla toisen viikon kisaan. Nelinpelit sovin jo pari viikkoa sitten pelaavani uusiseelantilaisen Jose Stathamin kanssa.

Viimeinen lentomme näyttää olevan tuota pikaa valmis boardaamaan, joten minun täytynee nyt suunnata lähtöportille. Kiinan sensuuri estää minua jälleen kerran pääsemästä itse omalle blogisivustolleni, mutta yritän taas päivittää blogia normaalin tapaan sähköpostilla tyttöystäväni avustuksella. Tekstieni julkaisuissa saattaa kuitenkin olla pieniä viiveitä, pahoittelut siitä. Mutta nyt täytyy siis mennä, että ehdin lennolle!


1 kommentti:

  1. Menestystä Kiinan kiertueelle ja onnea uusista valmennuskuviosta.
    Nyt on mainio mahdollisuus pistää peli pakettiin ja alkaa hivuttautumaan kohti top-100, kuten sivujesi otsikossakin mainitaan.
    Kiitos edelleenkin erittäin hyvistä kirjoituksista ja matka- ym. tarinoista.
    Jutut ovat sopivan maanläheisiä ja aitoja verrattuna vaikkapa nykyisin suosittuihin "pätkätarinoihin".
    Enpä pidä pahana käytettävää kotimaista kieltäkään.
    Taitaa jo yhdellä voitolla aueta maan kakkospelaajan ranking-sijoitus ensi viikolle, joten ei muuta kun hyvää peliä!

    VastaaPoista