lauantai 19. maaliskuuta 2011


No niin, pääsin tänään tutustumaan Pingguon tenniskenttiin, ja ensivaikutelma on erittäin hyvä. Kentät ovat jonkin verran hitaammat kuin viime viikolla, ja myös kierteet purevat huomattavasti paremmin. Yläkierteet ja kick-syöttö ovatkin näillä kentillä kovaa valuuttaa, joten kenttien pitäisi sopia minulle oikein hyvin. Myös täällä käytettävät Wilsonin Australian Open –pallot ovat mielestäni yhdet miellyttävimmistä palloista pelata, joten olosuhteista en voi tällä viikolla kyllä paljoa valittaa.

Klubilla on yhteensä 19 kenttää, joilla on kaikilla sama sinivihreä plexipave-päällyste. Keskuskenttä ei ole välttämättä ihan niin hieno tai iso kuin viime viikolla, vaan betoniseinät tekevät siitä jopa vähän ankean. Osumien ääni kaikuu seinistä kuitenkin makeasti, joten kentällä on varmasti kiva pelata. Tässä kuva kentästä.



Muut kentät ovat kolmessa kuuden kentän rivissä niin, että aina kahden kentän välein sivuaitojen välissä on pienet viheralueet. Tämän tekee alueesta ehdottomasti viihtyisämmän ja mahtuupa jokaiselle kentälle hieman enemmän katsojiakin. Tämä kuva on kentältä 10 aamutreenien jälkeen. Myös hyvin juoksutettu Johan eksyi mukaan kuvaan. J



Alueella sijaitsevista kentistä kuusi on eräänlaisia sisä- ja ulkokenttien välimuotoja, sillä kenttien päälle on rakennettu korkea katos suojaamaan ilmeisesti sekä sateelta että auringolta. Sateensuojan tehosta en ole kuitenkaan täysin vakuuttunut, sillä pienessäkin tuulessa vesi satanee myös suoraan kentille. Tässä kuva kentistä 17 ja 18.



Päivän ohjelmamme oli tänään aika yksinkertainen. Lähdimme aamulla 10.30 lähteneellä kuljetuksella klubille, jossa treenasimme Johanin kanssa kahdestaan pari tuntia keskittyen verkkopeliin sekä syötön jälkeiseen lyöntiin. Treenin jälkeen Johan pisti minut arvioimaan omaa fokustani asteikolla nollasta kymmeneen. Annoin itselleni arvosanan 7 ja Johan minulle arvosanan 6, joten olimme asiasta suunnilleen samaa mieltä. Eilinen matkustuspäivä painoi pikkuisen jaloissa, joten en ihan saanut itsestäni parasta terävyyttä irti. Treenin jälkeen söimme klubilla lounaaksi erittäin hyvää spagettia lihakastikkeella ja jotain erikoisempaa, mutta ihan hyvää sieniä ja ankkaa sisältänyttä keittoa, minkä jälkeen lepäilimme hetken aikaa ruokaa sulatellen ja kirjaa lueskellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti