keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Pelipäivät lähestyvät täällä Ljubljanassa, ja tunnelma sen kuin tiivistyy. Treenasimme tänään kaksi kertaa, aamulla nelinpeliä ja illalla kaksinpeliä. Pelini tuntui tänään jälleen selvästi paremmalta kuin eilen, ja varsinkin aamun nelinpelitreenissä tuntui siltä, että alan olla valmis pelaamaan matseja, jos vain olen mukana pelaavassa kokoonpanossa.

Aamutreenien jälkeen meille jäi treenien välissä vain kaksi tuntia aikaa ja ehdimme vain nippanappa takaisin hotellille syömään lounaan ennen kuin piti taas lähteä takaisin hallille. Iltapäivällä pelasin Micken kanssa treenierän, joka lähti todella hyvin käyntiin. Otin alkuun 4-0 -johdon, mutta Micke sai yhden breikin takaisin ja loppulukemiksi tuli 6-4. Syöttöni kulki tänään jo erittäin hyvin ja myös massaliikkumiseni alkaa löytyä. Liukumisen ajoittaminen ja liikkeellelähdöt alkavat tulla selkäytimestä oikein, mikä antaa mahdollisuuden keskittyä täysillä lyönteihin. Huomenna kun vielä saan yhden päivän lisää treenata, niin viikonloppuna uskon olevani matsikunnossa, jos siis paikka pelaavasta kokoonpanosta minulle irtoaa.

Illan ohjelmassamme oli Davis Cupeista tuttu edustusillallinen, jossa molempien maiden tennisliittojen edustajat ja joukkueiden kapteenit pitävät puheet. Söimme tilaisuudessa hyvin ja paljon, ja loppuvaiheessa vaihdoimme perinteiden mukaisesti pienet lahjat vastajoukkueen pelaajien kanssa. Me olemme antaneet aina, kun olen ollut itse mukana joukkueessa, lahjaksi Iittalan pienet Alvar Aalto maljat, ja tällä kertaa saimme vastalahjoiksi hienot palkintoa muistuttavat lasiset esineet. Tässä kuva.


Banketti-illallinen on hieno tilaisuus, johon kaikki pukeutuvat tummin pukuihin. Pelaajille tämä on tietysti hieman työlästä, kun pukua saa kantaa mukanaan myös DC:tä edeltävissä ja sen jälkeisissä kisoissa, mutta kyllä minusta se on sen arvoista, kun näkee miten tyylikkäältä joukkue näyttää puvut päällä! :) Kimin kuvaus ei mennyt ihan nappiin, mutta eiköhän tästä jotain selvää saa.


Illallisen jälkeen kello alkaakin nyt olla taas sen verran paljon, että voisin siirtyä sänkyyn ja untenmaille. Huomiseen!

3 kommenttia:

  1. Hey,
    Ensinnäkin kiitokset teille, että pystymme olemaan hengessä mukana edes täällä koto-Suomessa. Videopäiväkirjaa ja tätä palstaa varmasti luetaan ja katsellaan paljon, vaikka kommennteja harva kirjoittaakin.
    Sanoit, että Jarkolta tuli takkiin 6-2. Kun pelaatte ristiin reenieriä, voittaako kotimaisista pelureista ylipäätään kukaan Jakkea? Ei tarvitse sanoa mitään tarkkaa, mutta noin ylipäätään. En tarkoita, että olisitte niin paljon huonompia kuin ykkösemme. Silti voin kuvitella, että jo pelkästään henkisesti on hankala ottaa eriä Suomi-tenniksen ikonilta. Tässä lisäksi Keisarille voittava joukkue.
    Varmaan se on juuri se apu, jota hän on kuumeisesti odottanut;-)

    Perjantai
    Jarkko
    Kobra

    Lauantai
    Jarkko-Haab

    Sunnuntai
    Jarkko
    Haab (Gigolo)

    Jaa miksikö? Haabia ei pidä väsyttää eka päivänä, vaan antaa ottaa lisää tuntumaa alustaan, koska homma voi ratketa viimeisessä matsissa. Gigolo on silloin liian kokematon ja fyysisti heikko pitkään vääntöön, ja Timo on jo saanut näytön paikkansa.
    Kova paikka kaikille, mutta myös loistava mahdollisuus testata omaa henkistä sietokykyä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos mukavasta päiväraportista , josta hyvin välittyy treeni ja valmistautumis tunnelmat.
    Tsemppiä jatkoon ! JM

    VastaaPoista
  3. Onnittelut pelikomennuksen johdosta!

    Ota kaikki ilo ja nautinto irti tehtävästä! Niin kuin vihjasit blogissasi, kotiyleisön enrgian voi ja kannattaa kääntää positioksi itselleen.

    Ride on!

    T. Mailapelaaja

    VastaaPoista