maanantai 28. helmikuuta 2011

Moikka taas! Treenasimme vielä eilen samaisessa massakuplassa kuin lauantaina, mutta tänään pääsimme äsken kokeilemaan viimein myös itse matsikenttää. Vedimme eilen Timon kanssa aamulla parin tunnin perustreenin ja muutaman pisteen. Illalla kun muu porukka saapui, muut paitsi minä kävivät pelaamassa kevyen fiilistelyn. Tässä jonkin näköinen kuva tuosta kuplasta, jossa oli yllättävän mukava pelata; kenttä oli hyvässä kunnossa, valot hyvät ja lämpötilakin miellyttävä.


Eilinen ilta meni aika myöhäiseksi, kun pääsimme vasta kymmeneltä syömään, ja tänään aamulla herätyskellon soidessa kahdeksalta olo oli kuin kuolleista heränneellä. Suuntasimme aamupalan jälkeen kuitenkin areenalle heti yhdeksältä ja vedimme puolentoista tunnin kevyen treenin. Tsekkiläiset massakenttäekspertit olivat eilen aloittaneet kentän rakentamisen, eikä kentän pinta ollut vielä ehtinyt kovettua tarpeeksi, joten jätimme liikkumisen aika vähiin. Vaikutti kuitenkin siltä, että viikonloppuun mennessä kenttä tulee olemaan huippukunnossa. Pomppu oli toistaiseksi märällä kentällä vielä aika hidas, mutta eiköhän kenttä tuosta vielä jonkin verran nopeudu. Kentän kummallakin sivulla on isot katsomot, mutta päädyissä taitaa olla vain kaksi riviä penkkejä. Tässä kuvatus kentästä, kattovalot ovat aika kirkkaat, joten yritän iltapäivällä ottaa vähän parempia kuvia.


Vaikka peli oli kullakin vielä vähän hakusessa uudella alustalla, fiilis ensimmäisten massatreenien jälkeen oli koko porukalla kuitenkin loistava. Tässä kuvassa näkyy Niemiset ja Kimi juomatauolla. :)


Mukana täällä Ljubljanassa on myös alkuperäiseen joukkueeseen nimetty, mutta loukkaantumisen takia pelaavasta kokoonpanosta pois jäänyt H. Kontinen, joka on luvannut pitää koko viikolta videoblogia. Henkka laittoi ensimmäisen videon jo youtubeen, joten hänen kanavaansa kannattaa tuolta sivustolta pitää silmällä. Nyt on lounaan aika!

http://www.youtube.com/user/henkon2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti