perjantai 18. helmikuuta 2011

Moi! Viimeinen ilta kotona menossa ennen seuraaviin kisoihin lähtöä. Olen treenannut kovaa ja huolella tennistä ja fysiikkaa koko kahden ja puolen viikon mittaisen jakson ajan, ja tunnenkin nyt olevani erittäin hyvässä fyysisessä kunnossa. Teimme tälle harjoitusjaksolle tarkan treenisuunnitelman fysiikkavalmentajani Erikin kanssa, ja pystyimme pitämään siitä erinomaisesti kiinni. Teimme viime viikolla ja tämänkin viikon alussa monta treeniä, joissa keskityimme jalka- ja keskivartalovoiman parantamiseen, ja nyt viimeiset kaksi fysiikkatreeniä olemme keskittyneet tuon voiman irti saamiseen nopeilla ja räjähtävillä harjoitteilla.

Lihakseni ovat tuntuneet monen treenin jälkeen todella väsyneiltä, mikä on toki vain hyvä juttu, ja uskonkin, että voimatasoni ovat tämän jakson aikana nousseet. Viimeiset kaksi päivää olemme kuitenkin kovan harjoittelun jälkeen ottaneet hieman kevyemmin, jotta en olisi enää jumissa ensi viikon kisojen alkaessa. Tennistä olen harjoitellut kerran tai kaksi kertaa lähes joka päivä, pääasiassa Juho Paukun kanssa, mutta mahtuu mukaan myös treenejä Jarkko Niemisen ja HVS:n akatemian junioreiden kanssa. Myös tuntumani palloon tuntuu olevan kohdallaan, ja useiden hyvin menneiden treenierien ansiosta myös matsituntumani pitäisi olla kohdallaan.

Lähden siis seuraavaan kisaani $15 000 futureen Kroatiaan jo huomenna, jotta ehdin paremmin totutella paikallisiin olosuhteisiin ja kuulemma ihan nopeisiin kenttiin. Lennän iltapäivällä Austrian Airlinesilla Wieniin ja sieltä Croatian Airwaysilla eteenpäin Zagrebiin. Minun pitäisi olla perillä kahdeksan jälkeen illalla, joten minulla on koko sunnuntai aikaa treenata ennen kisoja. Alunperin ajattelin vetää huomenna vielä kokonaisen treenipäivän Suomessa, mutta päädyin tällä viikolla lopulliseen ratkaisuuni lähteä matkaan jo huomenna myös sen takia, että näin minulla on paremmin aikaa yrittää löytää nelinpelipari tulevaan kisaan.

Olen saanut pienen kirjoitustaukoni aikana mukavasti kommentteja, joista pari käsittelee pelaamiseni taloudellista puolta. Voin sanoa sen verran, että olemme setäni kanssa tehneet viimeiset pari kuukautta paljon töitä saadaksemme tarpeeksi rahaa kasaan uuden valmentajan palkkaamiseksi, ja asiat ovatkin nyt ilahduttavan hyvällä mallilla. Palaan tähän asiaan kuitenkin tarkemmin tulevaisuudessa, kun kuviot tästä selkeytyvät.

Jätin myös osittain tämän valmentaja-asian takia Kioton Challengerin 7.3. alkavalla viikolla väliin, sillä tarkoituksenamme on tuolla viikolla viimeistellä Johanin sopimus ja lähteä sen jälkeen suoraan täältä Suomesta Kiinaan, jossa pelataan kaksi Challengeria 14.3. alkaen. Kiinan challengereista näyttäisi tulevan ihan kovatasoiset, mutta elättelen vielä toiveita suorasta pääsarjapaikasta, mikä tekisi valmistautumisestani kisaan helpomman. Kisan ilmoittautumisten takaraja on maanantaina, ja olen laskujeni mukaan tällä hetkellä viimeinen suoraan pääsarjaan mahtuva pelaaja, joten tiukalle voi mennä.

Palailen totuttuun kirjoitusrytmiini jälleen huomenna tai ylihuomenna, kunhan pääsen perillä Zagrebiin ja löydän siellä hotellilleni. Nyt hyvää yötä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti