tiistai 22. helmikuuta 2011

Heliövaara/Nieminen - Bilic/Franjicevic 6-3, 6-3

Tämän päivän nelinpelistä ei jäänyt käteen juuri mitään muuta kuin voitto. Vastustajamme pelasivat koko ottelun ajan aivan liian isoa peliä taitoihinsa nähden, eikä pelissä ollut minkäänlaista rytmiä. Välillä he löivät hienon ohituksen linjaa pitkin, mutta seuraavat kolme palloa saattoivat heti perään päättyä karkeisiin virheisiin. Pääasia oli kuitenkin se, että voitimme, joten nelinpelitkin jatkuvat huomenna. Vastaamme kvartseissa tulee kroatialaispari Hizak/Pavic.

Kaksinpelissä saan huomenna vastaani serbialaispelaaja Ivan Bjelican. Näin hieman hänen ensimmäisen kierroksen otteluaan tänään ja uskon saaneeni tuon perusteella ihan hyvän kuvan hänen pelitstää. Hän on selvästi parhaimmillaan massalla hyvän kämmenensä turvin, ja kovilla kentillä varsinkin hänen rystynsä on aika virhealtis. Aionkin huomenna painostaa sitä puolta ihan reilusti, koska pääsen sitä kautta myös itse pelaamaan enemmän rystyä, josta pidän. Yritän saada syöttööni hyvän tuntuman alusta alkaen keskittymällä osumakohdan saamiseen mahdollisimman korkealle. Ottelumme on aamun ensimmäisenä otteluna kello 10, ja koska ainakin tänään lämpötila oli tuohon aikaan hallissa +2 astetta, hyvä valmistautuminen otteluun on tärkeää. Koko vartalon pitää olla ekstrahyvin lämpimänä, jotta jalat liikkuvat alusta asti hyvin.

Ohjelmassani oli tänään hotellin vaihto, kun Timon kanssa asunut Micke lähti kotiin, ja minä pääsin vaihtamaan samaan huoneeseen Timon kanssa. Uusi hotellihuoneeni ei kuitenkaan ole kisahotellissa, vaan Best Western -hotellissa Zagrebin keskustassa hyvällä paikalla. Hotellilta pääsee hallille kuitenkin kätevästi bussilla, joten hieman pidempi välimatka ei aiheuta suurempia ongelmia. Katsoin aamulla Timon näytöksen bosnialaista Basicia vastaan, minkä jälkeen tulimme hotellille ja kävimme syömässä lounasta kiinalaisessa ravintolassa. Timo on pyöritellyt täällä treeneissä mm. huomisen vastustajansa Lejnieksin 6-0 häviten 4 pistettä ja espanjalaisen sijoitetun Bruguesin 6-0, 4-0 häviten 10 pistettä, joten hän on kovassa kunnossa. Illalla kävimme syömässä erinomaisessa italialaisessa ravintolassa pastaa ja lihaa, ja otimme jälkiruoaksi vielä suussa sulaneet tiramisut, jotka eivät maksaneet juuri mitään. Muutenkin täällä on ollut mukavaa syödä ravintolassa, kun voi ottaa useamman annoksen hintojen olleessa kohdallaan.

Huomenna ohjelmassani on siis sekä kaksinpeli kello 10 että nelinpeli kolmantena otteluna ei ennen kello 13. Hallilla ei oikein ole nettiä, joten pystyn mahdollisesti päivittämään tulokseni tänne blogiini vasta iltapäivällä.

2 kommenttia:

  1. Hyvä Suomi!:)
    Loisto alku turnaukselle, harmi vain ettei Micke päässyt karsintaviidakon läpi. Kiinnostava semi Heliövaara-Nieminen odotettavissa...
    Kiitokset tulospalvelusta & tsemiä tuleviin peleihin!
    T: Mailapelaaja

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä pojat!
    Ensimmäisen päivän kuvia täällä

    http://www.photo.si/news/11030400

    VastaaPoista