tiistai 8. helmikuuta 2011

Heipä hei! Palasin tasan viikko sitten tiistaina takaisin Suomeen parin päivän matkustamisen jälkeen ja olen nyt alkanut päästä taas hyvään harjoittelurytmiin. Kävin viime keskiviikkona hieronnassa, jossa keskityttiin varsinkin jalkoihin ja selkään, ja tuo hieronta teki lihaksistolleni erittäin hyvää. Hieronnan jälkeen aloittelin treenaamisen rauhassa, mutta nyt viimeiset kolme päivää olen vetänyt jo ihan täydellä teholla. Olemme Erikin kanssa tehneet pari fysiikkaharjoitusta yhdessä ja saaneet varsinkin takareiteni aivan jumiin, minkä lisäksi olen tehnyt itsenäisesti fysiikkaa ja pelannut tennistä muunmuassa Jesper Saarnin kanssa.

Seuraavan kymmenen päivän ohjelmani sisältää lisää fysiikkaa ja jonkin verran tennistä. Odotan jo innolla lähtöä seuraaviin kisoihin, mutta tiedostan kyllä harjoittelun tärkeyden. Ohjelmassani on myös urheilupsykologin tapaaminen nyt torstaina, ja odotan mielenkiinnolla, mitä se tuo tullessaan. Kirjoittelen lisää kuulumisia tuon tapaamisen jälkeen!

3 kommenttia:

  1. paljonko on kilpailu maksu yleensä futures ja challenger kilpailuihin ?

    VastaaPoista
  2. Kiinnostaisi kanssa kuulla seuraavassa kirjoituksessa vähän raha-asioista, palkintorahat vs matkustuskulut ym sponsoritulot jne?
    Millä rankingillä pystyy elättämään itsensä?

    VastaaPoista
  3. Aikataulukysymys: Olet merkinnyt aiemmin postaamaasi kalenteriin, että matkustat Kroatiaan su 20.2. ja pääsarja alkaa ma 21.2. Maallikko ajattelee, että tarvitsisi tuntumaa oloihin pari päivää ennen tosipeliä (jos se aikataulullisesti onnistuu kuten nyt).

    Onko taustalla näkemys paremmista treenimahdollisuuksista kotimaassa, nopean totuttelun opettelusta tms. vai onko myöhäinen matkapäivän valinta vain kustannuskysymys?

    VastaaPoista