maanantai 1. marraskuuta 2010

Heipä hei taas! Kroppani tuntui eilen pitkän matkustamisen ja parin päivän hyvän treenaamisen jälkeen hieman väsyneeltä, joten päätin käydä tänään vain kerran kentällä, jotta energiaa riittäisi myös huomenna alkaviin otteluihin. Heräsin yhdeksän aikaan aamulla, söin eilen ostamiani muroja aamupalaksi ja lähdin hetken kuluttua jälleen kävellen klubille. Treenasin toistamiseen kanadalaisen Erik Chvojkan kanssa reilun tunnin, ja tällä kertaa pelitilanne oli lopettaessamme 4-4 ilman murtoja. Erik osasi kertoa tulevan vastustajani olevan vasenkätinen, joten on ollut hyvä, että olen treenannut täällä paljon vasureiden kanssa. Kaksinpelini Thompsonia vastaan on vasta keskiviikon ohjelmassa.

Minulla oli täällä harvinaisen suuria vaikeuksia löytää duppeliparia, sillä oikeastaan kaikki pelaajat olivat sopineet parit jo etukäteen aikaisemmissa kisoissa, joten aloittaessani kyselemisen lauantaina olin jo pahasti myöhässä. Lopulta sain kuitenkin järjestettyä refereen avustuksella parikseni australialaisen karsijan Robert Allanin. Saamme Robertin kanssa huomenna vastaamme ensimmäisellä kierroksella sijoittamattoman australialaisparin Chaplin/Look.

Treenien jälkeen odottelin tällä kertaa klubilla puolisen tuntia kuljetusta ja tulin hotellille lepäilemään. Söin lounaaksi klubilta ostamani sandwichin ja nuudelia hotellihuoneessani. Iltapäivällä nukuin pienet päiväunet ja otin muutenkin aika iisisti. Illalla kävin hakemassa jälleen samasta take away -paikasta ruokaa päätyen tällä kertaa japanilaistyyliseen kana teriyakiin ja riisiin. Tässä on kuva ateriastani, johon sisältyi myös hieman vihanneksia ja merilevää.


Loppuillan vietin katsomalla telkkarista Myytinmurtajia ja Hiuskarvan varassa -ohjelmaa, ja nyt onkin taas aika mennä nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti