sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Tästä päivästä tuli oikein mukava perustreenipäivä. Hotellihuoneessani on todella huonot verhot, joten aurinko paistaa aamuisin suoraan sänkyyni, mutta toisaalta kirkkaan valon ansiosta herään aamuisin paljon pirteämpänä kuin normaalisti aikaerosta huolimatta. Nousin hieman yhdeksän jälkeen ja hain taas aamupalan Subwaysta, minkä jälkeen lähdin rauhassa kävelemään klubille päin. Olin eilen sopinnut treenit Joel Lindnerin kanssa yhdeksitoista, joten vedin hänen kanssaan hyvän reilun tunnin mittaisen session, johon sisältyi myös erä, jonka voitin 6-2. Treenin jälkeen ostin klubin kahviosta sandwichin lounaaksi, minkä jälkeen minulle jäi aikaa lukea rauhassa kirjaa ja katsella ympärilleni.

Klubilla on siis 16 plexipave-päällysteistä kovaa kenttää, jotka on sijoitettu alueelle pareittain. Alueesta on tosi vaikea saada selkeää yleiskuvaa, mutta toivottavasti tämä kuva hieman avartaa. Kuva on otettu kentältä 11 ja edustalla näkyvät kentät 9 ja 10. Kuvan vasemmassa reunassa näkyy klubitalo, jonka toisella puolella on miellyttävä terassi tuoleineen. Tässä kuvassa ja varsinkin pelatessa huomio kiinnittyy kuitenkin kummallisiin verkkoihin, joiden alareuna on jostain ihme syystä viritetty parikymmentä senttiä kentänpinnan yläpuolella. En keksi tälle viritelmälle mitään muuta edes jotenkin järkevää selitystä kuin sen, että on haluttu säästää materiaalia, josta verkko on tehty. Tuo viritys hämäsi aluksi pelatessa aika paljon, mutta nyt siihen on alkanut onneksi jo tottua.


Toinen asia, mikä kentissä on hassusti, on tällaiset merkilliset ruskeat läntit jokaisella kentällä. Vitsailimme muiden pelaajien kanssa, että täällä taitaa olla aika happamia sateita tai sitten kenttiä ei ole ikinä pesty. Jos joku osaa selittää, mistä moiset tahrat voisivat olla peräisin, odotan mielenkiinnolla vastausta!


Klubitalo näyttää sisältä tältä. Takavasemmalla olevalta tiskiltä voi varata treenikentät ja saada pallot sekä hoitaa muut kilpailemiseen liittyvät asiat kuten sign-init. Kaaviot ja muita ohjeita ja informaatiota pelaajille löytyy tauluista takaseinän vierestä. Kuvan ulkopuolella vasemmassa reunassa sijaitsee vielä kahvio, jossa klubin naisjaosto myy pientä syötävää ja juotavaa.


Muutaman tunnin odoteltuani treenasin iltapäivällä vielä toisen kerran kanadalaisen Erik Chovjkan kanssa. Löimme hänenkin kanssaan lyönnit läpi ja pelasimme yhden erän, joka tällä kertaa meni vastustajalle 3-6.  Varsinkin kisoissa huomaa, kuinka muunmaalaiset pelaajat haluavat pelata treeneissä paljon enemmän pisteitä kuin mihin olen Suomessa tottunut. Kun lyönnit tuntuvat olevan kohdallaan, pisteiden pelaaminen on kyllä minustakin parasta mahdollista valmistautumista matseihin, mutta silti se tuntuu välillä jäävän liian vähiin. Nyt matsivalmisteluideni ei pitäisi kuitenkaan ainakaan liian vähäiseen pistepelaamiseen kaatua.

Kävelin jälleen klubilta takaisin hotellille hieman eri reittiä ja löysin vihdoin kaupan, joka oli auki siihen aikaan, kun olin liikkeellä. Ostin monenlaista välipalaa ja aamupalaa tuleviksi päiviksi, mutta kovin halvaksi ei kaupassakäynti kyllä tullut. Miten ihmeessä tavallisessa ruokakaupassa kolme nektariinia voi maksaa yli 6€ ja litra maitoa yli 2€? On hauska huomata kuinka monet Aasiassa vietetyt viikot ovat alkaneet muuttaa ruokailutottummuksiani. Söin hotellilla välipalaksi kaupasta löytämäni kupillisen nuudelia ja illalla kävin hakemassa aasialaisesta take away -paikasta thaimaalaisen kana-riisi -annoksen. Tuntuu, että mieleni tekee jatkuvasti nuudelia tai riisiä ja aasialasittain maustettua ruokaa! :-D

Kaksinpelin kaavio julkaistiin myös tänään, ja ensimmäisen kierroksen vastustajakseni arpoutui australialainen pisteetön karsija Kieren Thompson, josta minulla ei ole nimeä kummempaa tietoa. Ottelut alkavat kuitenkin vasta aikaisintaan tiistaina, joten minulla on vielä huominen hyvää aikaa treenata ja valmistautua tuleviin otteluihin. Katselen tässä kirjoittaessani samaan aikaa telkkarista (yhdeltä niistä kokonaisesta neljästä kanavasta jotka näkyvät) krikettiä, joka on kyllä niin puuduttava laji, että tässä alkaa väkisinkin väsyttämään. Ei siis kai auta muu kuin mennä nukkumaan! :-P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti