keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Heliövaara - Ehara 1-6, 2-6 Heliövaara/Sato - Fujii/Siriluethaiwattana 6-1, 4-6, 10-4

Päivän kaksinpeli ei ollut minulta kovin hääppöinen esitys. Tiesin etukäteen, että alku voi olla vähän hakemista rytmin ja lyöntien löytämisen kanssa, mutta en päässyt lopulta missään vaiheessa ottelua kunnolla edes haastamaan vastustajaa. Pidin ottelun ensimmäisen ja kaksi viimeistä syöttövuoroani, mutta siinä välissä Ehara voitti yhdeksän gamea peräkkäin, mikä vähän hankaloitti voittomahdollisuuksiani. Kroppa tuntui kyllä ihan hyvältä, mutta en saanut jalkojani millään kunnolla liikkeelle. Olen huomannut, että tässä lajissa jos jalat eivät liiku, niin pelistä ei tule ainakaan omalta osaltani mitään.

Ehara liikkui todella hyvin, joten en saanut juuri yhtään helppoja pisteitä, ja hän myös painoi spinnikämmentään molempiin kulmiin painavana lähelle sivurajoja. Yritin sekoittaa peliä ja pelata nopeita pisteitä, mutta Eharan liikkuminen oli sen verran hyvää, etten saanut häntä omilla hieman hätiköidyillä hyökkäyslyönneilläni riittävän huonoon tasapainoon, että olisin ollut tarpeeksi niskanpäällä pisteessä hyökätessäni verkolle. Syöttöni ei tänään oikein kulkenut, mikä näkyi alhaisena ykkössyötönprosenttina ja muutamana kaksoisvirheenä. Palautus oli ainoa osa-alue pelissä, johon olin tyytyväinen, mutta olisin tarvinnut aika paljon parempaa jatkopelaamista voittaakseni useampia pisteitä. Suurin ongelmani päivän pelissä oli siis liikkumisen kankeus/hitaus/rytmi ja lyöntien tuntuman/rytmin puute. Ensi viikon kaksinpeli sujuu varmasti jo paljon paremmin.

Nelinpelissä saimme parini Bumpein kanssa kuitenkin voitettua ensimmäisen ottelumme, vaikka toisessa erässä meille tulikin aika iso notkahdus. Johdimme jo 6-1, 4-1 minun syöttäessäni, mutta Bumpei teki siinä kohtaa pari helpohkoa volleyvirhettä ja hän meni jotenkin tosi pahaan kipsiin seuraavaksi pariksi gameksi. 4-5 -tilanteessa minäkin pelasin oman syöttöni ihan seinille, mutta onneksi saimme koottua pelimme kolmannen erän super tie breakiin ja veimme sen alun tasaisten pisteiden jälkeen aika selvästi 10-4. Pelaamme huomenna iltapäivällä kvartsin, jossa vastaamme tulee taiwanilaispari Huang/Lee. Pelasin heitä vastaan kaksi viikkoa sitten Stathamin kanssa Kiinan Futuren semissä, jolloin voitimme 6-2, 4-6, 10-8, ja uskon meillä olevan nytkin hyvin pelatessamme hyvät mahdollisuudet voittoon. Verkkopelimme tulee olla terävää ja syöttö+palautuspelimme onnistunutta.

Tämä päivä lähti käyntiin aikaisella herätyksellä, jonka jälkeen lähdimme Ollin kanssa kentille kello 8.10 lähteneellä bussilla. Kentät olivat yön sateen jälkeen hieman kosteat saapuessamme klubille, mutta odoteltuamme puolisen tuntia, pääsimme lyömään aamupallottelun normaalisti. Kaksinpelini alkoi kymmeneltä ja kesti vajaat puolitoista tuntia, minkä jälkeen kävin suihkussa ja söin lounaaksi herkullisen kanaa ja riisiä sisältäneen annoksen. Nukuin ruoan jälkeen pienet päiväunet pelaajien loungessa ennen duppeliamme, joka alkoi kahdelta. Duppeli kesti reilut puolitoista tuntia, ja päätimme aika nopeasti sen jälkeen tulla takaisin hotellille, jossa söin välipalaksi purkillisen nuudelia. Illan olen nyt ottanut aika rauhassa viimeisiä kurkkukipuja parannellen, ja luulisin olevani huomenna jo täysin terveiden kirjoissa. Nyt lähden tästä kuitenkin vielä illalliselle, joten palailen seuraavan kerran taas huomenna.

1 kommentti:

  1. Kipeenä ei hommasta tuu mitään. Sairaus vaatii aina viikon parin levon, ennen kuin on mahkuja lähteä kensulle voittamaan. Harmi, että iski noin kaukana kotoa, mutta eihän tuolle mitään mahda. Toivottavasti voimat ovat palautuneet jo seuraavaan kisaan:-)

    VastaaPoista