maanantai 4. lokakuuta 2010

Mukavaa olla Suomessa taas vaihteeksi. Pääsin eilen aika kivuttomasti Helsinkiin Finnairin suoralla lennolla Pekingistä ja teen tänään vain huoltavan harjoituksen, jotta kroppani saa hieman lepoa. Huomenna tarkoituksenani on vetää kaksi tennistä, keskiviikkona yksi tennis ja yksi fysiikka ja torstaina taas kaksi tennistä. Lähdemme Ollin kanssa kohti Tokiota perjantaina puolenpäivän aikaan. Toivottavasti saan nyt vedettyä hyvät pari päivää treeniä, jotta pelini on taas hyvässä iskussa Japanissa.

Olin saanut Kiinan matkan aikana joitakin kommentteja, joihin en valitettavasti ollut pystynyt vastaamaan ennen kuin nyt, koska en tosiaan pääse Kiinassa edes katsomaan omaa blogiani sensuurin takia. Yritin nyt kuitenkin parhaani mukaan vastata saamiini kysymyksiini. Vastaan kommentteihin aina saamani kommentin perään, joten vastaukseni eivät näy suoraan etusivulla, vaan halutessasi katsoa kommentteja ja vastauksiani niihin, klikkaa postauksen alareunassa olevaa ilmoitusta, "2 kommenttia". Minulle saa mielellään jatkossakin lähettää kommentteja, ja yritän aina parhaani mukaan vastata niihin!

1 kommentti:

  1. Hei ja kiitos kirjoituksistasi!

    Arvostan kovasti sitä, että kirjoitat arjestasi ja seuraankin blogiasi viikoittain. Uskon että moni muukin saa tätä kautta monipuolisen ja todenmukaisen kuvan tennisammattilaisen arjesta. Paljon kiinnostavampi tapa seurata huipputennistä kuin perinteisen urheilujournalismin välityksellä.

    Entisenä kilpapelaajana minua kiinnostaa erityisesti asiat, jotka eivät välity lehtien palstoilta, kuten valmennusmetodit, treenien rakenne, pelin psykologinen puoli jne.

    HYVÄÄ TSEMIÄ JATKOSSAKIN!

    VastaaPoista