lauantai 9. lokakuuta 2010

Konnichiwa! Saavuimme Ollin kanssa tänään iltapäivällä Japaniin, jossa seuraavat kaksi kisaani siis ovat. Lähdimme matkaan eilen Finnairin puolenpäivän lennolla Pariisiin, jossa odottelimme vajaat viisi tuntia ennen kuin jatkoimme Japan Airlinesin lennolla Tokioon Naritan kentälle. Naritasta otimme vielä pari tuntia kestäneen bussin tänne Kashiwaan, joten matka-ajaksi tuli kaiken kaikkiaan hieman yli vuorokausi. Tunsin oloni perjantaiaamuna hieman tukkoiseksi, ja matkan aikana nenäni vuosi ja kurkkuni oli hieman kipeä, mutta kuumetta minulla ei onneksi ole ollut. Toivottavasti hyvät yöunet ensi yönä karkottavat kaikki oireet ja pääsen huomenna kevyesti hakemaan tuntumaa uusiin olosuhteisiin. Pääsarja alkaa onneksi vasta tiistaina, joten tässä on pari päivää vielä hyvin aikaa tervehtyä täysin. 

Emme vielä tänään menneet katsomaan kenttiä pääasiassa sen vuoksi, että taivaalta on tullut koko päivän vettä kaatamalla. Hotellimme on ihan Kashiwan keskustassa, ja lähettyviltä löytyy hyvin kauppoja ja ravintoloita. Hotellissa ei kuitenkaan ollut meille huonetta, jossa olisi ollut kaksi sänkyä, joten nukumme Ollin kanssa tällä kertaa omissa pikkuruisissa yhden hengen huoneissamme. Tässä on kuva huoneestani.





Tämän viikon harjoitukset kotona menivät aika mukavasti. Treenasin pääasiassa Micke ja Henri Kontisen kanssa Talissa, ja treenasimme monipuolisesti hyökkäyspeliä, syöttöä ja pisteitä. Jalkani olivat tiistaina aika jumissa, mutta keskiviikkona ja torstaina löysin liikkumiseeni oikeanlaisen terävyyden ja keveyden. Vedimme fysiikkavalmlentajani Erikin kanssa keskiviikkona hyvän terävyys- ja nopeustreenin, mikä varmasti auttoi asiaa.  

Huomenna oloni on siis toivottavasti hyvä, jotta pääsemme Ollin kanssa hieman treenaamaan. Nyt pistän pään tyynyyn, ja yritän totutella Japanin nukkumisrytmiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti