lauantai 16. lokakuuta 2010

Heliövaara/Sato - Ito/Yi 6-4, 1-6, 8-10

Harmi, hyvä viikkomme nelinpelissä ei aivan saanut oikeanlaista päätöstä täällä Kashiwassa. Ensimmäinen erä oli kaikilta hyvää syöttämistä, ja se ratkesi lopulta erän ainoassa murtopallossa 5-4 40-40 -tilanteessa Yin lyödessä kämmenvolleyn verkkoon. Toisessa erässä saimme pidettyä alkuun syöttövuoroni, mutta sen jälkeen vastustajamme pelasivat erittäin hyvää peliä onnistuen lähes kaikessa ja erä kirjattiinkin heille aika nopeasti. Ennen kolmatta erää pidimme taktisen vessatauon, mutta harmillisesti parini smashi karkasi aavistuksen pitkäksi 1-1 -tilanteessa antaen vastustajille minibreakin. Taistelimme kuitenkin itsemme takaisin peliin ottamalla minibreikin takaisin 5-6 -tilanteessa, mutta kolmannen erän ratkaiseva kolmas minibreikki meni kuitenkin vastustajille minun syöttäessä 8-9 -tilanteessa, kun minun ja parini mailat kolahtivat yhteen verkkotilanteessa ja Yi pääsi ohittamaan helpohkosta paikasta kämmenlinjan läpi. Hyvän taistelun jälkeen tällä kertaa voitto meni toiselle puolelle verkkoa.

Oma pelini oli tänään muuten aika lailla yhtä hyvää kuin aikaisempina päivinä, mutta palautukseni eivät kulkeneet tänään ollenkaan totutulla tavalla. Varsinkin Yin vaihteleva vasurisyöttö oli minulle todella hankala palautettavaksi, mutta olisin silti toivonut hieman parempaa palautuspeliä etenkin Iton syöttäessä. Jostain syystä jalkani eivät kuitenkaan olleet palautuksissa aivan terävimmillään ja annoimme siinä hieman liikaa tasoitusta vastustajille. Parini Bumpei palasi tänään varmaankin parhaan ottelunsa tällä viikolla, mutta vastustajat olivat kyllä myös pahimmat mitä kohtasimme. Minun piti alunperin pelata ensi viikolla duppelia taiwanilaisen Chen Tin kanssa, mutta hänen polvensa on kuulemma hieman kipeytynyt (toisin sanoen hän ei halua pelata ensi viikolla duppelia, koska on tällä viikolla singelin finaalissa), joten pelaan tämän viikon tapaan Bumpein kanssa. Hänen kanssaan on ihan mukava pelata ja uskon, että yhteispelimme toimii ensi viikolla vielä tätäkin viikkoa paremmin.

Tämän päivän ohjelma oli lähestulkoon identtinen eilisen kanssa, joten ei siitä sen enempää. Otin päivällä matsia odotellessa vielä kuitenkin yhden kuvan kentistä, joka on tässä.

 

Tässä on vielä myöskin yksi kuva hotellimme läheltä aivan Kashiwan keskustasta. Kolmannen kerroksen korkeudella olevat kävelysillat yhdistävät juna-aseman läheiseen ostoskeskukseen.


Huomenna lähdemme aamulla junalla kohti seuraavaa kisaa Tokion toisella puolella Nishi-Tamassa. Tarkoituksena olisi päästä iltapäivällä vielä treenaamaan ja totuttelemaan uuteen ympäristöön. Toivottavasti ensi viikon hotellissammekin on netti, joten pystyn päivittämään blogiani normaalisti.

1 kommentti:

  1. Moi,

    Kiitos blokistasi, se on rautaa.
    Ehdotus kalenteriksesi:
    1.11. Eckental (Cha.)
    8.11 Ortisei (Cha.)
    15.11 Chech4 (Fut.)
    22.11 Helsinki (Cha.)
    Minusta kalenterissa on aika vähän vaihtoehtoja ja minusta sinun on jo aika näyttää kyntesi challenger tasolla. Tsekkki on kalenterissa, jotta saat paljon pelejä ennen Helsinkiä, jottei menestys ole kiinni pelaamattomuudesta. Italia on hyvä paikka ja ruoka on mahtavaa, mikä lienee tärkeää sinulle (vt. blokisi). Mä laitan Hesan kilpailun johtajalle viestin, että saat villin kortin (en ole varma auttaako mutta yritän). T J

    VastaaPoista