sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Hei taas! Heräsin tänään aamulla ulkoa kuuluvaan ropinaan, joka paljastui nopeasti sateeksi, eli aamutreenit jäivät tältä päivältä valitettavasti väliin. Kulutin aamupalan jälkeen siis aikaa hotellilla televisiota katsellen ja kirjaa lukien ennen kuin hain lounaaksi nuudelia läheisestä delipaikasta. Sade oli loppunut puolen päivän aikoihin, joten lähdin iltapäivällä kävelemään klubille, jonne on noin puolentoista kilometrin matka hotelliltani. Treenasin puolentoista tunnin treenit australialaisen Dane Propoggian kanssa hakien tuntumaa uusiin kenttiin ja olosuhteisiin. Kentät ovat täällä suunnilleen samanlaiset ja ainakin samanväriset kuin toissa viikolla Esperancessa. Pinnoite on aika karheat, mutta pallon pomppu on täällä ehkä kuitenkin hieman korkeampi.

Jalkani tuntuivat koko treenin ajan aivan kamalilta. En meinannut lähes mitenkään saada niitä liikkeelle ja tein paljon virheitä huonoista lyöntiasennoista johtuen. Täytyy huomenna yrittää saada terävillä harjoitteilla alkulämmittelyn yhteydessä jalkoja jotenkin auki, ja jos ei sekään auta, täytyy yrittää löytää jostain hieroja tai vastaava, joka voisi saada jalkoihin jotain eloa. Jalkojen liike on tässä lajissa kuitenkin niin elintärkeää, että jos liikkuminen on huonoa, lyönnitkään hyvin harvoin kulkevat.

Tarkoitukseni on huomenna treenata kahdesti tennistä päästäkseni taas iskuvalmiuteen ennen tiistaina alkavia pelejä. Pelaan tällä viikolla nelinpeliä pitkän, australialaisen vasurin, Joel Lindnerin kanssa. Unohdin jostain syystä ihan tyystin ottaa tänään kuvia kentistä tai kaupungista, mutta yritän huomenna laittaa niitäkin taas näkyville blogiini. Siihen asti kuulemiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti