perjantai 12. marraskuuta 2010

Heliövaara - Look 1-6, 2-6


Pelini ei tänään ottanut oikein millään kulkeakseen, ja tämän viikon kisa päättyi siis kvartseihin hieman ponnettoman esityksen seurauksena. Sain kuitenkin hieman lohtua aamupäivän tappioon selviytymällä aina finaaliin asti tie break shoot outissa, mistä tuli palkkioksi mukavat 600 dollaria.

Päivän ottelu alkoi ihan lupaavasti molempien pitäessä omat syöttönsä, minkä jälkeen minulla oli kaksi murtopalloa kolmannessa gamessa. En kuitenkaan saanut murrettua ja pelini lähti kulkemaan jyrkkää alamäkeä Lookin murtaessa seuraavat kaksi syöttövuoroani. Toisessa erässä hävisin heti ensimmäisen syöttöni, enkä saanut edes yhtä murtopalloa yrittääkseni vastamurtoa ja hävisin syöttöni vielä toistamiseen 1-3 –tilanteessa. Matsi ei ehtinyt vanhentua kovinkaan paljon yli tuntia, kun se oli jo ohi.

Menin kentälle tänään ihan selkeä gameplan mielessäni, mutta jostain syystä gameplanini katosi heti matsin alkaessa ja pelini oli ihme sähläystä ilman mitään selkeää tavoitetta. Pelasi yhden pisteen verkolle nousten, seuraavassa hain isoja peruslyöntejä ja kolmannessa puolustin pelkällä slaissilla, minkä seurauksena pelini oli sekavaa ja tuloksetonta höystettynä aivan liian suurella määrällä virheitä. Tuuli oli ihan kova tänäänkin, mutta ei ehkä ihan niin kova kuin eilen, mutta pelasin silti hieman samalla lailla kuin kovassa myrskyssä lyöden hämäriä lyöntejä, jotka eivät kuitenkaan tyynemmässä säässä tuottaneet vastustajalle läheskään niin paljon ongelmia. Look pelasi kyllä myös tänään selvästi paremmin kuin viime viikolla; hän teki huomattavasti vähemmän virheitä ja hän myös jaksoi odottaa maltilla parempaa paikkaa iskeä. En myöskään saanut tänään riittävästi pisteitä syötölläni, jotta omien syöttöjeni pitäminen olisi ollut helpompaa, vaan turhauduin Lookin hyvien palautuksien jälkeen yrittämään liian vaikeita ratkaisuja tai sitten pelasin liian passiivisesti ajautuen kauas takarajan taakse, josta en enää päässyt nousemaan takaisin eteenpäin.

Singelini jälkeen fiilikseni oli aika nollassa, mutta kanavoin ketutukseni pyykkäämiseen ja kävelin takaisin kentille tie break shoot outin viimeiseen sessioon, jota pelattiin viime päivien sateiden takia tänään neljä kierrosta. Voitin ensimmäisellä kierroksella jonkun, jonka nimeä en nyt valitettavasti muista 7-3 ja kvartseissa kanadalaisen Chvojkan samoin lukemin. Semeistä eteenpäin ottelut pelattiin paras kolmesta tie break erästä, ja voitin semeissä Uuden-Seelannin Mikael Stathamin 7-4, 7-5. Finaalissa jouduin pitkän odotuksen päätteeksi kuitenkin tunnustamaan aussi Andrew Thomasin paremmakseni lukemin 2-7, 7-3, 2-7, mutta 600 dollarin shekki lämmitti kyllä mieltä ihan mukavasti.

Tämän viikon kisa on nyt siis kaikilta osin ohi, ja voin nyt suunnata katseeni seuraavaan Uudessa-Seelannissa käytävään kilpailuun. Lennän huomenna Perthiin, jossa vietän iltapäivän ja lauantain ja sunnuntain välisen yön ja josta jatkan sunnuntaiaamuna matkaani Sydneyn kautta Wellingtoniin, jossa seuraava kisa käydään. Joku voisi luulla, että Australia ja Uusi-Seelanti ovat lähekkäin, mutta ainakin täältä Esperancesta Wellingtoniin matkaa tulee ihan julmetusti. Valitsin huomenna lennon Perthiin kymmenen tunnin bussimatkan sijasta, mutta Perthistä pitää vielä lentää ensin 5 ja puoli tuntia Sydneyyn, josta on vielä 3 ja puolen tunnin lentomatka Wellingtoniin. Aika erikoista, että Perthistä on lyhyempi matka muun muassa Indonesiaan tai Singaporeen kuin maan pääkaupunki Canberraan tai Sydneyyn! Voi olla, että en ehdi seuraavaan pariin päivään päivittämään blogiani, mutta yritän päästä taas koneen ääreen viimeistään maanantaina Wellingtonissa. Siihen asti otan ihan rauhassa ja yritän levätä matkustuksen lomassa parhaani mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti