tiistai 2. marraskuuta 2010

Heliövaara/Allan - Chaplin/Look 7-6(4), 4-6, 7-10

D'oh, tämän viikon nelinpelit jäivät valitettavasti vain yhteen otteluun. Parini Robert pelasi ainakin omien sanojensa mukaan yhden elämänsä parhaista duppeleista, mutta harmillisesti minulla ei tänään ollut ihan paras päiväni. Ensimmäisessä erässä ei nähyt yhtään breikkiä, vaikka meillä oli yhteensä kahdeksan breikkipalloa ja viisi kuudesta syöttövuorostamme eteni 40-40 -tilanteeseen. Tie breakissa saimme kuitenkin huonon alun jälkeen pelattua viimeiset pisteet todella hyvin ja voitimme lopulta ensimmäisen erän lähes tunnin pelin jälkeen.

Toisessa erässä meillä oli jälleen muutama breikkipallo, mutta emme onnistuneet taaskaan breikkaamaan, ja kun vastustajat vastaavasti onnistuivat, kirjattiin erä heille yhdellä murrolla 6-4. Kolmannen erän tie breakissa jouduimme heti alussa minibreikin takaa-ajoasemaan minun syöttäessäni tuplan ensimmäisessä pisteessä, mutta saimme sen kuitenkin vielä takaisin ja siirryimme 6-5 -johtoon. Seuraavassa pisteessä hävisimme pitkän pallon, ja vastustajamme veivät vielä toisen ratkaisevan tuntuisen taistelupallon 7-7 -tilanteessa, joten lopulta ottelu sitten päättyi minun verkkoon jääneeseen rystyvolleyhin 7-9 -tilanteessa. Vasta 16-vuotiaan Robertin kanssa olisi ollut kiva koettaa onneamme vielä seuraavallakin kierroksella ykkössijoitettua paria vastaan, mutta tällä kertaa pelini jatkuvat kuitenkin vain kaksinpelin merkeissä. Singelini on huomenna kolmantena pelinä.

Tämä päivä eteni aika tuttujen kaavojen mukaan. Otin tulomatkalla lentokoneesta mukaani kätevän silmämaskin, joka on osoittautunut erittäin hyväksi unenlaadunparantajaksi aamuisin valoisassa huoneessani. Nukuin tänään makeasti yli kymmeneen, ja lähdin aamupalan jälkeen kuljetuksella kentille. Tein huolellisen alkulämmittelyn päälle vajaan puolen tunnin nopeusharjoituksen saadakseni jalkani teräviksi ennen pelejä. Pelini suurimpia kompastuskiviä on huono jalkatyö, joten yritän keskittyä huolella siihen, että jalkani toimisivat otteluissa hyvin. Nelinpelin jälkeen lepäsin taas loppupäivän säästellen energiaa huomiseen singeliin.

Sää on täällä Kalgoorliessa ollut koko neljä päivää hyvin miellyttävä lämpötilan ollessa 20 asteen hujakoilla, pienen tuulenvireen puhallellessa lännestä ja taivaan ollessa täysin sininen. Huomiseksi ja ylihuomiseksi on kuitenkin luvattu reilusti lämpimämpää, ja lämpötila noussee torstaina jopa 35 asteeseen. Ilma on onneksi kuitenkin aika kuivaa, joten lämpötila ei tunnu ihan niin korkealta kuin esimerkiksi Aasiassa, jossa ilma on usein todella kosteaa. Aurinkorasvaa täällä kannattaa käyttää aika reilusti, käyttämättäjättämisen huomaa nimittäin aika nopeasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti