keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Heliövaara - Thompson 6-1, 6-3


Pääsinpä vihdoin kirjoittamaan! Tulin koneelle ja ajattelin pelata yhden pasianssin ennen kuin alan kirjoittaa, mutta jäin koukkuun ja halusin saada pasianssin läpi. Tietokone ei kuitenkaan päästänyt minua helpolla ja lopulta vasta 35:s peli tuotti toivotun tuloksen lähes 45 minuutin pelaamisen jälkeen. Nyt kuitenkin siis asiaan. :-)

Voitin tänään ensimmäisen kierroksen kaksinpeliotteluni ihan ok pelillä. Meillä oli vastustajani kanssa molemmilla hieman kontrolli palloon hukassa ja virheitä tulikin molemmilta aika paljon, mutta onneksi minulta lopulta vähemmän. Mursin vastustajani ensimmäisestä viidestä syöttövuorosta viisi ja johdin toista erää jo 4-1 ennen pientä nukahtamista. Keskittymiseni pikkuisen herpaantui ja hävisin syöttöni 4-2 –tilanteessa, mutta sain skarpattua seuraavassa gamessa ja mursin vastustajani uudestaan ja pidin syöttöni vielä ottelun loppuun.

Peruslyöntipelini oli tänään ihan kohtuullista, ja sain pelattua takakentältä haluamallani tavalla. Matalat, aika kierteettömät rystykrossini tekivät hyvää jälkeä vasenkätisen vastustajani kämmenkulmassa, ja kämmeneltäni pelasin tänään ilahduttavan monipuolisesti. Nousin jälleen aika paljon verkolle, missä taisin koko ottelussa hävitä vain kaksi pistettä. Syöttöpelini oli kuitenkin tänään aika pahasti kateissa. Syötin yhteensä peräti seitsemän kaksoisvirhettä eikä ykkössyötön prosenttinikaan ollut mitenkään mairitteleva. Varsinkin juuri syötöissäni kontrolli oli jotenkin hukassa eikä melko voimakas sivutuulikaan nyt välttämättä ainakaan auttanut asiaa. Pystyin kuitenkin onneksi melkein aina tiukassa tilanteessa nostamaan syöttämiseni tasoa ja sain sillä tavalla ratkaistua monta gamea itselleni. Jos laskin oikein, voitin jokaisen pitopalloni ottelun aikana.

Kaiken kaikkiaan päivän ottelussa tärkeintä oli kuitenkin voitto, koska tunnettu tosiasiahan on, että matkan ensimmäinen ottelu harvoin on se kaikista helpoin. Tästä on hyvä lähteä parantamaan huomiseen otteluun, jossa vastaani tulee hieman yllättäen tiukan kolmieräisen kamppailun voittanut australialainen karsija Simon Ede. Hän pelasi tänään viistosti viereisellä kentälläni, joten näin hieman hänen peliään oman pelini lomassa. Hän on oikeakätinen pelaaja, jonka yhdenkäden rystyn sanoisin olevan hänen parempi puolensa. Hän liikkuu ja puolustaa sekä varsinkin ohittaa hyvin, minkä lisäksi hän lyö takakentältä silloin tällöin yllättäviä teräviä linjoja ja vastaiskuja. Uskon, että pelini toimii häntä vastaan kuitenkin ihan mukavasti. Kick-syöttöni sekä voimakkaan yläkierteinen kämmeneni puree varmasti hänen rystylleen, ja pieni pelin sekoitus slaisseilla ja yllättävillä hyökkäyksillä saanee hänet myös hieman hämilleen. Hän luultavasti tykkää, kun vastustaja pelaa tasaisella tempolla yrittäen päästä painostamaan, joten aion huomenna pistää myös hänet hyökkäämään houkuttelevilla matalilla slaisseilla ja roikkupalloilla. Tärkeintä on kuitenkin, että jalkani ovat hyvin mukana, jotta saan tarpeeksi palloja takaisin ja pääsen lyömään koko ajan hyvistä asennoista. Ottelumme on huomenna kolmantena matsina ei ennen kello 12.30.

Lähdin tälle matkalle sillä mentaliteetilla, että teen kaikki lämmittelyt, jäähdyttelyt ja muut oheisjutut ekstrahuolellisesti. Ollessani yksin matkassa kaikkien näiden asioiden huolellinen tekeminen on vain minusta itsestäni kiinni, joten aion nyt olla niiden kanssa entistäkin huolellisempi. Tänään lähdin klubille kymmenen kuljetuksella ja tein hyvien alkulämmittelyiden päälle jälleen hieman jalkoja herättäviä spurttiharjoitteita ennen matsiani. Matsini alkoi noin yhdeltä ja kesti vajaat puolitoista tuntia, minkä jälkeen tein normaaliin tapaan hyvän jäähdyttelyn ja venyttelyn. Takaisin hotellille vievää kuljetusta odotellessani huomasin vieressä olevassa puussa papukaijoja ja otin niistä tällaisen kuvan. Valitettavasti puhelimeni kamerassa ei ole zoomia, mutta pienenä arvoituksena voisin kuitenkin kysyä, montako papukaijaa kuvassa näkyy?



Illan otin jälleen levon kannalta huomiseen otteluun hyvin tankaten. Huomiseksi on luvattu jopa 35 asteen lämpötilaa, joten nesteytyksen kanssa kannattaa olla huolellinen jo tänään. Lisäksi hyvät yöunet palauttavat minut hyvin tästä päivästä, joten käyn nyt nukkumaan. Huomiseen!

4 kommenttia:

  1. Onhan se hyvä, että voitontahtoa riittää pasianssiin asti. :)

    VastaaPoista
  2. veikkaan että puussa on 3 papukaijaa

    VastaaPoista
  3. Eukalyptuksessa istuu ruusukakaduja (Eolophus roseicapilla), kolme näkyy, mutta arvataan seitsemän

    VastaaPoista
  4. Kuvassa on seitsemän papukaijaa, joten ihan hyvä arvaus!

    VastaaPoista