maanantai 22. marraskuuta 2010


Aurinko paistoi ja lämpötila oli mukavat 30 astetta, joten tästä päivästä tuli hyvä treenipäivä loistavassa säässä. Oli mukava pelata ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon tyynessä ilmassa, mikä näkyi heti puhtaampina osumina ja tekniikan parempana kasassa pysymisenä. Sain myös jalkani tänään paremmin liikkeelle, millä oli myös iso merkitys siinä, että pelini tuntui tänään paremmalta kuin kertaakaan viimeisten parin viikon aikana. Peli ja fiilis alkaa siis löytyä juuri sopivasti ennen huomenna alkavia matseja.

Treenasin tänään kaksi tunnin settiä ensin aamulla uusiseelantilaisen Michael Venuksen kanssa ja alkuiltapäivästä australialaisen Jared Eastonin kanssa. Jännästi molemmat treenit olivat sisällöltään täsmälleen samanlaiset, kun löimme alkuun lyönnit läpi keskeltä ja krosseina, sitten volleyt ja syötöt läpi ja loppuun kolme syöttögamea molemmilta. Paremman liikkumisen avulla pääsin tänään paremmin pallolle ja sain tehtyä enemmän pisteitä itse, minkä lisäksi syöttöni kulki ilahduttavan hyvin. Virheitä tuli myös viimeaikaista vähemmän, ja pelaamiseni muistutti enemmän omaa peliäni kuin tällä reissulla aikaisemmin. Juuri tällaiset tuntemukset ovat niitä, joita yritän aina ennen kisoja saada esiin, ja toivottavasti pystyn pitämään fiiliksen yllä kisamatseissakin. Treenaaminen on siitä erikoista, että eilen saattoi tuntua siltä, ettei mistään tule juuri mitään, mutta tänään vastaavasti kaikki palikat loksahtelivat kivasti paikoilleen.

Muistin tänään ottaa myös jokusen kuvan klubilta, jolla on peräti 24 kenttää. Kaikilla kentillä on sama, melko karheapintainen alusta, jonka pomppu on siis hieman tavallista korkeampi kuten eilen kirjoitin. Tässä ensimmäisessä kuvassa näkyy klubitalo, jonka takana on vielä sivurakennus, jossa pukuhuoneet ja kisatoimistot ym. sijaitsevat. 


Tässä kuvassa on keskuskenttä, joka ei välttämättä ole maailman hienoin, mutta kyllä minusta on silti aina mukava huomata, että sen eteen on tehty edes vähän ehostustyötä.


Tässä lähes samasta paikasta edellisen kuvan kanssa otetussa kuvassa näkyy etummaisena kenttä 14 ja taustalla kentät aina numeroon 24 asti. Kentällä 14 pelaava jotenkuten näkyvä keltapaitainen pelaaja on muuten australialainen Dayne Kelly, joka tuli mukaan jälki-ilmoittautuneena karsintoihin. Hänen pelinsä eivät kuitenkaan tänään sujuneet ihan nappiin, kun sain seurata hänen saavan hävityn ensimmäisen erän jälkeen pisterangaistuksen ja toisen erän alussa gamerangaistuksen. Kellyn pää hajosi tämän jälkeen ihan täysin ja hänen lätkäistyä neljännen kerran ottelussa pallon ulos kentältä kisan referee tuli kentälle ja diskasi Kellyn kokonaan ulos kisasta. Kelly heitti tämän jälkeen lompakkonsa refereelle ja ilmoitti lahjoittavansa koko sen sisällön Australian tennisliitolle ja ITF:lle, koska heille sen sisältö kuulemma päätyy joka tapauksessa. Tuollaisesta defaultistahan pelaaja saa ihan reilut sakot, joten ilmeisesti Kelly halusi heti maksaa sakot pois käteisellä. :-D Tässä kuitenkin siis vielä tuo kuva.


Kisan kaaviot arvottiin myös tänään, ja ensimmäisen kierroksen vastustajakseni kaksinpelissä tulee nuori australialainen James Duckworth, joka pääsi kisaan mukaan SE-paikalle viime viikkoisen semifinaalipaikan avulla. Ottelumme on ohjelmassa vasta keskiviikkona, joten palaan tuohon otteluun vielä huomenna tarkemmin. Nelinpelissä vastaamme Joel Lindnerin kanssa tulee ensimmäisellä kierroksella uusiseelantilainen pari Lavie/Barker. Tuo ottelu pelataan huomenna kolmantena otteluna, joten pääsen joka tapauksessa aloittamaan kisan jo huomenna, vaikka kaksinpelini on vasta ylihuomenna. Nyt painun kuitenkin taas unten maille, heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti