keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Heliovaara/Paukku - El Menshawy/Priddle 7-5, 6-1

Saimme tänään Juhon kanssa taisteltua ensimmäisen erän kotiin takaa-ajoasemasta huolimatta, minkä jälkeen pelimme rentoutui ja parani loppua kohden. 1-1 -tilanteessa Juhon syöttäessä sähläsin pari volleytilannetta, ja vastustajat saivat breikin puoli-ilmaiseksi. Seuraavat gamet taistelimme kuitenkin kovasti saadaksemme murron takaisin ja onnistuimme lopulta vasta viimeisellä mahdollisella hetkellä pelastaen 4-5 -tlianteessa Priddlen syöttäessä kaksi eräpalloa ennen murtoa.

Tämän jälkeen saimme hyvän draivin päälle emmekä antaneet enää vastustajille mahdollisuutta päästä takaisin mukaan otteluun. Syöttö- ja palautuspelini toimi tänään mallikkaasti ja verkkopelikin parani ottelun kuluessa. Yhteishenkemme Juhon kanssa pysyi koko matsin ajan hyvänä ja pysyimme positiivisina myös tappiotilanteessa. Se auttoi niin tällä kertaa kuin monesti aikaisemminkin, joten jatkamme huomenna nelinpeliä semifinaalivaiheessa valkovenäläistä paria Bury/Ignatic vastaan.

Treenasin tänään ihan reilusti aamulla, vaikka pelasimmekin nelinpelin illalla. Löin alkupallottelun ensin Juhon kanssa ja sen jälkeen Ryderstedtin kanssa, minkä jälkeen treenasimme vielä tunnin verran Johanin kanssa peruslyöntejä ja verkollenousuja. Treenien pituudeksi tuli siis kaksi tuntia, mutta en silti tuntenut oloani väsyneeksi illan nelinpelissä. Voin siis huomennakin vetää huoletta ihan kunnon treenit aamulla ennen nelinpeliä. Nyt on kuitenkin aika mennä taas nukkumaan, huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti