sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Heliövaara - Egerton 6-0, 6-1

Terveisiä Sheffieldistä! Lähdimme Juhon kanssa eilen päivällä junailemaan kohti Sheffieldiä, mutta radalle tulvinut vesi venytti matkaamme niin, että saavuimme perille vasta illalla kahdeksalta. Olin onneksi pyytänyt perjantaina edellisen kisan refereetä hoitamaan varmuuden vuoksi sign-inin puolestani juuri tällaisia tilanteita varten. Sääntöhän on sellainen, että jos pelaaja on edellisessä kisassa mukana joko sign-in -päivänä tai sitä edeltävänä päivänä, pelaaja voi pyytää refereetä hoitamann sign-inin seuraavaan kisaan puolestaan, jolloin seuraavalle kisapaikalle voi tulla vaikka vasta juuri ennen otteluaan.

Hotelli, jossa asumme tämän viikon on ihan hieno, mutta he olivat jostain syystä varanneet meille Juhon kanssa kahden hengen huoneen yhdellä isolla sängyllä varausvahvistuksessakin lukeneen kahden sängyn huoneen sijasta. Hotelli oli lisäksi ihan täynnä, joten meidän ei auttanut kuin kasata iso pino tyynyjä sängyn keskelle ja nukkua kasan eri puolilla lähellä sängyn reunoja! Tänään saimme onneksi vaihdettua twin-huoneeseen, jossa saamme toivottavasti olla loppu viikon. :) Olimme Johanin kanssa sopineet hänen olevan mukanani vain viikon, joten hän lähti eilen kotiin Tukholmaan, ja me olemme nyt Juhon kanssa kahdestaan, kun hänenkin valmentaja/manageri Juandell lähti perjantaina kotiin.

Pääsin kisassa loppujen lopuksi aika selvästi karsintoihin mukaan ja pelasin tänään päivällä ensimmäisen otteluni. Pelini tuntui hyvältä ja keskittymiseni pysyi koko ottelun ajan hyvänä, ja sainkin tänään avattua voittotilini vaivattomalla voitolla ok-tasoisesta brittipelaajasta. Syöttövuoroni pysyivät hyvin kasassa, ja löin mukavasti winnereitä molemmilta peruslyöntipuolilta. Otteluni karsinnassa jatkuvat huomenna irlantilaista karsintojen 12-sijoitettua Sam Barrya vastaan. Yritän jatkaa samaan malliin kuin tänäänkin pelaten omaa peliäni ja pitäen keskittymiseni hyvin kasassa, jolloin uskon olevani vahvoilla 18-vuotiasta vastustajaani vastaan.

1 kommentti: