torstai 13. tammikuuta 2011

Heliövaara/Paukku - Bury/Ignatik 6-2, 6-2

Wau, annoimme tänään Juhon kanssa kentällä valkovenäläisille vastustajillemme melkoisen oppitunnin miten nelinpeliä pelataan. He saivat koko ottelussa vain kerran pidettyä syöttönsä niin, ettei meillä ollut murtopalloa, emmekä me antaneet heille omissa syöttövuoroissamme mitään mahdollisuuksia. Syötimme ja palautimme hyvin, minkä lisäksi hallitsimme peliä niin verkolta kuin takaa. Jos ja kun toivottavasti jatkamme samaa rataa huomenna, olemme varmasti vahvoilla myös finaalivastustajaamme englantilaista Eaton/Slabinsky paria vastaan.

Treenasin tänään jälleen ihan reilusti aamupäivällä ennen nelinpeliä, koska halusimme keskittyä Johanin kanssa tiettyihin asioihin rauhassa. Löin lyönnit läpi niin Ryderstedtin kuin Juhon kanssa, minkä jälkeen jatkoimme Johanin kanssa kahdestaan vielä lähes tunnin. Päivän teemana oli kämmen- ja verkkopelaaminen.

Mietimme eilen ja tänään Johanin kanssa myös alkuvuoden kisaohjelmaani ja päädyimme siihen, että on vaarana, etten saa pelattua tarpeeksi kaksinpeliotteluja. Niinpä päätimme yhteistuumin, että yritän päästä ensi viikolla mukaan Sheffieldissä järjestettävän 15-tonnisen karsintoihin ja pelaan lisäksi nelinpeliä Juhon kanssa. Olemme tehneet peliini hienosäätöjä, jotka toimivat jo treeneissä, mutta näiden asioiden siirtäminen otteluihin vaatii toistoja paineen alla eli kisoissa. Jos ensi viikon kisat menevät niin hyvin kuin toivon, lennän täältä suoraan Reunionin challengeriin. Mutta pelataan tämän viikon finaali nyt ensin, huomiseen!

1 kommentti:

  1. Tsemiä!!!
    Kyllä se sieltä alkaa irrota. Sitkeesti vain. Eka kierroksen vastustaja on muuten ihan hyvin pelannut skaban, joten ei se ekan kierroksen tappio pelkkää omaa huonoutta ollut:-)

    VastaaPoista