tiistai 14. syyskuuta 2010

Polkaisin tänään käyntiin Kiinan reissulle valmistavat treeniviikon. Paikkani menivät jostain syystä harvinaisen jumiin viime viikon jäljiltä, joten otin viikonlopun täysin levon kannalta. Vasen jalkani, varsinkin takareidet ja pakarat, olivat kuitenkin vielä sunnuntaina sen verran jumissa, että päätin jättää maanantain treenit väliin ja mennä niiden sijaan hierontaan, jotta kropan tasapaino palautuisi. Hieronta teki todella hyvää, ja sen jäljiltä kroppani tuntuu taas paljon paremmalta.

Tänään olin Talissa vetämässä yhden treenin Jarkko Niemisen kanssa, mutta illan nopeus/fysiikkatreenin jätin väliin säästääkseni kroppaani. Kovan hieronnan jälkeen on hyvä ottaa vielä seuraavakin päivä vähän rauhallisemmin, jotta hieronnasta on todella hyötyä. Huomenna menen aamulla joulukuun SM-liigaa varten pidettävään valokuvaukseen, missä kuvataan ilmeisesti jonkinnäköinen mainosjuliste. Sen jälkeen ohjelmassani on tennistreenit Jarkon kanssa. Torstaina tarkoitukseni olisi vetää kaksi lajitreeniä ja perjantaina vielä yksi ennen iltapäivän lähtöäni.

Olen saanut hyvin järjesteltyä asioitani tulevaa matkaa varten, ja viimeksi tänään sain passiini niin Kiinan kuin Japanin viisumit, joiden hankkiminen ei ollut ihan helppoa. Nyt minulla on kuitenkin mahdollisuus valita Pekingin tai Tokion ATP-kisan karsintojen välillä, jos pääsen jompaankumpaan mukaan. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin aika pahalta, kun olen molemmissa 19:llä varasijalla ja lisäksi olisihan se toivottavaa, että pärjäisin toisella future-viikolla niin hyvin, että olisin vielä lauantaina mukana semeissä.

Tarkoitukseni on siis treenata tämä viikko laadukkaasti, jotta olen ensi viikon kisassa hyvässä kunnossa. Lentoreittini on tällä(kin) kertaa hieman erikoisempi, kun lennän Shanghaihin Lontoon ja Hong Kongin kautta, mikä kestää 26 tuntia kokonaisuudessaan 9 tunnin suoran lennon sijaan. Valitsin kuitenkin sen mikä oli halvinta ja onneksi pidän lentomatkustamisesta! Saavun lauantai-iltana Shanghaihin, missä vietän yhden yön lentokenttähotellissa ja jatkan aamulla bussilla matkaa Hangzhouhun. Perillä kisapaikalla minun pitäisi olla sunnuntaina aamupäivällä, joten minulle jää hyvät pari päivää aikaa treenata kisapaikalla ennen tiistaina alkavia pelejä.

Yritän postailla fiiliksiä vielä ennen matkalla lähtöä siitä, miten treenit ovat sujuneet ja miltä kroppa tuntuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti