maanantai 6. syyskuuta 2010

No niin, matkatavaramme tulivat vihdoinkin eilen illalla perille. On se mukavaa saada puhtaita vaatteita päälle ja kaikki muutkin tavarat lähietäisyydelle. Ja nyt pääsen kirjoittamaan myös blogia normaalimman kaavan mukaan.

Vedimme Ollin kanssa eilen kahdet treenit kaksistaan, ja vaikka ehdimmekin jo sopia iltapäivätreenit kanadalaisen Duclosin kanssa, halusin mieluummin treenata Ollin kanssa spesifejä harjoitteita. Koska klubilla on vain kolme kenttää ja eilen pelattiin karsintojen ensimmäinen ja toinen kierros, ei matsikentille ollut kenelläkään juuri asiaa treenaamaan. Aamutreenit vedimme noin viiden minuutin ajomatkan päässä sijaitsevalla jonkin kartanon yksityiskentällä, joka sijaitsi todella hienon puutarhan reunassa. Kenttä oli hyvässä kunnossa, mutta alusta oli ehkä aavistuksen hitaampi kuin pääklubilla. Keskityimme aamutreenit verkkopelaamiseen ja ohittamiseen. Tässä kuvassa meitä ennen treenaavat puolalainen Janowicz ja venäläinen Kunitsnyn.



Treenien jälkeen saimme kyydin keskustaan syömään. Tämä St. Remy de Provence on ilmeisen suosittu jenkkituristien keskuudessa, sillä täällä kuulee paljon amerikanenglantia. Keskustassa on tämän kokoiseksi kyläksi paljon ravintoloita, joiden minkään hintataso ei tosin ole ihan alhaisimmasta päästä. Edes pastaa tai pizzaa ei saa yhdestäkään ravintolasta alle kymmenellä eurolla. Ihan keskustassa on pieni, taloista tehdyn muurin ympäröimä vanhakaupunki, jonka talot ovat varmasti monta sataa vuotta vanhoja ja kujat vain parin metrin levyisiä. Ilmeisesti se on se, joka tänne niitä turisteja houkuttelee, koska tämä kylä sijaitsee siis aika kaukana rannikosta Avignonin kaupungin lähellä.

Iltapäivätreenit vedimme Ollin kanssa toisella yhden kentän harjoituspaikalla noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä. Tämä punainen kenttä sijaitsi ihan keskellä peltoa, mutta ilmeisesti sen oli rakennuttanut joku lähialueen asukas omaan käyttöönsä. Tämäkin kenttä oli oikein hyvässä kunnossa ja sen alusta oli hyvin lähellä matsikenttien alustaa. Keskityimme iltapäivätreenit syöttöön ja palautukseen, jotka lähtivät kulkemaan todella mukavasti.



Kello läheni jo seitsemää, kun pääsimme hotellille, joten otimme nopeat suihkut ja lähdimme klubille katsomaan kuka minulle tulisi pääsarjassa vastaan. Arpa heitti ensimmäisen kierroksen vastustajakseni tutun ruotsalaisen Michael Ryderstedtin, jonka kanssa olin jo aikaisemmin päivällä sopinut pelaavani duppelia. Mietimme Ollin kanssa matkalla klubille, että olisi kiva saada vastustajaksi joku, jota vastaan en olisi pelannut aikaisemmin, mutta tällä kertaa toive ei toteutunut. Toisaalta jos rankingeja katsoo, niin Ryderstedt on ihan miellyttävä vastustaja, kun vastaan olisi yhtä hyvin voinut tulla ensimmäisellä kierroksella vaikka Shüttler tai Gicquel.

Kävelimme klubilta vielä siis syömään hyvään paikallistyyliseen ravintolaan, jossa minä söin pihvin perunamuusin kanssa ja Olli pastaa chorizo-makkarakastikkeella ennen kuin tulimme takaisin hotellille. Juttelimme Janowiczin valmentajan Kim Tiilikaisen kanssa vielä jonkin aikaa hotellin aulassa ennen kuin oli aika siirtyä unten maille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti