tiistai 28. syyskuuta 2010

Heliövaara/Statham – Chen/Cho 7-6(1), 7-6(1)


Jep, voitimme duppelin avauskierroksen ottelussamme korealais-taiwanilaisen parin perussuorituksella kahdessa tie break –erässä. Vaihdoimme Chon kanssa yhdet breikit kummankin erän alussa, mutta muuten edettiin syötönpidoilla lähes ilman breikkipalloja. Yhteispelimme Stathamin kanssa toimi ihan hyvin, mutta voimme sitä varmasti vielä seuraavissa peleissä parantaa. Mielenkiintoinen seikka oli se, että Statham halusi pelata jokaisen pisteen hänen syöttövuoroissaan niin ykkös- kuin kakkossyötöllä niin kutsutulla I-formationilla eli niin, että verkkopelaaja lähtee keskeltä kenttää kyykystä ja valitsee ennalta sovitun puolensa vasta syötön jälkeen. Taktiikka toimi ihan mukavasti, ja vastustajillamme ei ollut Stathamin syötöissä yhtään breikkipalloa. Pelaamme toisella kierroksella huomenna viime viikon kisan voittanutta kiinalaisparia Gao/Gao paria vastaan.

Pelaan huomenna ennen nelinpeliä kuitenkin aamulla kaksinpelin ensimmäisen kierroksen otteluni thaimaalaista Kirati Siributwongia vastaan. Hän pääsi pääsarjaan karsintojen kautta, mutta viime viikolla hän oli suoraan pääsarjassa ja voitti kaksi ottelua, joten hän osaa kyllä pelata. Näin yhtä Siributwongin peliä viime viikolla, ja hänen rystynsä on mielestäni hänen parempi puolensa. Hän palauttaa todella hyvin ja lyö takakentältä aika suoria lyöntejä hyvällä pituudella, joten minun täytyy olla matsissa hereillä ja valppaana. Toivottavasti syöttöni toimii huomenna hyvin, jotta pääsisin pelaamaan paljon eteenpäin ja saisin sitä kautta tehtyä paljon pisteitä. Aion myös yrittää palauttaa aggressiivisesti ja saada sitä kautta painetta Siributwongin syöttövuoroihin. Matsimme alkaa huomenna toisena otteluna kentällä 4, jossa pelit alkavat kello yhdeksän.

Tänään nukuin yhdeksään ja otin aamupäivän rauhassa. Puolenpäivän aikaan vuorossa oli hotellin vaihto, joka sujui ongelmitta. Tämä uusi hotellini on hieman kulahtanut, mutta ihan viihtyisä. Hotelli on vain kolmekerroksinen, mutta rakennuksia on 11 kappaletta. Tässä on kuva uusimmasta hotellihuoneestani, joka on hieman pienempi kuin aikaisemmat hotellihuoneeni Kiinassa.



Söin lounaaksi nuudelia ja spagettia kioskilta ja illalliseksi riisiä ja possua hotellilla. Duppeli alkoi sateen takia hieman myöhässä puoli kuudelta, ja pelasimme ottelun lopun valoissa auringon laskettua. Tässä on pari kuvaa matsikentistä, joiden alusta on aika keskinopea. Kuvat on otettu avattavalla katolla varustetun suuren stadionkentän kolmoskerroksesta. Stadionilla ei kuitenkaan tämän kisan otteluja taideta pelata. Ensimmäisessä kuvassa on kentät 3 ja 4, ja toisessa näkyy taustalla kentät 1 ja 2.






Huomenna ohjelmassani on siis sekä kaksin- että nelinpeli. Menen tästä nyt nukkumaan, että jaksan huomenna taas herätä aikaisemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti