tiistai 7. syyskuuta 2010

Heliovaara/Ryderstedt - Sharan/Singh 6-1, 6-3


Alé! Lähti todella mukavasti käyntiin tämä Ranskan kisa duppelivoitolla. Intialaispari oli meille täysin tuntematon, mutta he osasivat kyllä pelata ihan hyvää duppelia. Pelasimme tänään erinomaisen ottelun emmekä jättäneet vastustajillemme juuri mahdollisuuksia. Mursimme heidät kolmesti ensimmäisessä erässä ja kerran toisessa, eivätkä he saaneet koko ottelussa kuin yhden murtopallon, jonka Ryderstedt selvitti hyvällä syötöllä. Meillä oli kentällä hauskaa ja hyvä fiilis koko ottelun ajan. En voi myöskään olla ihailematta Ryderstedtin loistavaa asennetta ja tsemppihenkeä kentällä oli vastassa kuka tahansa. Seuraavalla kierroksella luultavasti torstaina saamme vastaamme ykkössijoitetun englantilaisparin Delgado/Marray, mutta uskon meillä olevan heitäkin vastaan ihan hyvät mahdollisuudet voittoon.

Huomenna pääsen vihdoin aloittamaan urakkani myös kaksinpelin osalta, neljä päivää myöhemmin kuin olin ennen matkaa ajatellut. Vastustajani on siis nelinpeliparini, vasenkätinen ruotsalainen Michael Ryderstedt. Pelasin häntä vastaan kaksi kuukautta sitten massalla Tallinnassa, jolloin hävisin 6-3, 6-2. Nyt pelataan kuitenkin kovalla kentällä, minkä uskon olevan minulle eduksi. Ryderstedtillä ei ole ihan niin paljon aikaa kiertää kämmentään, ja rystyni pomppaa matalampana ja nopeampana aiheuttaen vastustajilleni kiirettä. Syöttöpelini ja liikkumiseni toimivat myös paremmin kovalla kentällä, joten odotan huomista positiivisin mielin. Tavoitteeni on pitää oma pelini hyvin kasassa ja saada Ryderstedtiä ahdinkoon mahdollisimman paljon. Ottelumme on huomenna toisena tai kolmantena pelinä kentällä 2.

Nukuin tänään pitkään, koska sateen takia emme päässeet aamulla treenaamaan, ja löin Ryderstedtin kanssa yhdeltä puoli tuntia. Tämän jälkeen söin lounaaksi samanlaisen pasta ja jauhelihapihvi –annoksen kuin eilen ennen kolmelta alkanutta duppeliamme. Matsin jälkeen otin rauhassa hotellilla pari tuntia ennen kuin kävimme Ollin kanssa kaupassa ja illallisella. Löysimme tänään vahingossa hotellin telkkaristamme Canal+ -kanavan, joten loppuilta sujuikin rattoisasti US Openia katsellen. Sitähän voisi vaikka ottaa huomiseen peliin vähän mallia telkkarissa pelaavilta pojilta! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti