tiistai 21. syyskuuta 2010

Heliövaara/Chen – Li/Li 6-3, 6-1



Pääsarja potkaistiin tänään käyntiin täällä Hangzhoussa minun osaltani vain nelinpelillä, joka lähti oikein mukavasti liikkeelle. Vaikka parillani I-Talla ei tällä hetkellä ole kaksinpelirankingia ollenkaan, on hänen duppelirankinginsa ollut parhaimmillaan lähellä neljääsataa. Pelimme sopivat hyvin yhteen, I-Ta pelaa verkolla todella hyvin ja hän myös syötti ihan mukavasti tämän päivän ottelussa. Emme antaneet vastustajille yhtään breikkipalloa ja mursimme kummassakin erässä heidät kahdesti. Kokonaisuudessaan päivän duppeli oli ehjä ja siisti suoritus. Seuraavalla kierroksella vastus kuitenkin pahenee, kun vastaamme tulee Kiinalainen pari Bai/Ma. Näin heidän pelaavan viime kuussa Pekingin challengerissä ja uskon että huomisesta duppelista tulee tasokas vääntö. Toivottavasti me pystymme I-Tan kanssa kuitenkin voittoon.

Huomenna ennen nelinpeliä pääsen kuitenkin jo aamun ensimmäisessä pelissä aloittamaan kaksinpeliurakkani. Vastustajani on kambodzhalainen karsija Kenny Bun, josta minulla ei ole mitään ennakkotietoja. Voinkin huomenna lähteä huoletta alusta alkaen pelaamaan omaa hyökkäävää peliäni ja ottaa palloa aikaisin. Uskon, että omalla perustasollani minun pitäisi huomisessa pelissä olla vahvoilla.

Aamuni meinasi tänään mennä pahasti pipariksi, kun olin laittanut herätyksen soimaan puoli tuntia liian myöhään. Jotenkin eilisillasta lähtien ajattelin, että kuljetus kentille lähtee kello 10, vaikka se todellisuudessa lähtee hotellilta jo 9.30. Noh, kellon ollessa 9.07 tajusin, että nyt ei olekaan kovin paljoa aikaa enää jäljellä, joten pakkasin pikapikaa ja ryntäsin aamutoimien jälkeen aamupalalle, jossa ehdin hotkia yhden lautasellisen lämpimiä ruokia. Tällaisissa korkeissa hotelleissa on se ongelma, että hissimatkaan voi helposti kulua viisi minuuttia, kun hissiä saa ensin odotella ja sitten se vielä pysähtyy usein. Ehdin kuitenkin onneksi oikeaan kuljetukseen.

Kuljetus kesti aamuruuhkan takia lähes puoli tuntia, joten menimme I-Tan kanssa suoraan kentälle lyömään kolmeksi vartiksi. Edellinen ottelu kentällämme venyi yli kolmetuntiseksi, joten treenin jälkeen jouduimme pari tuntia odottelemaan, mutta sainpahan samalla skautattua mahdollista toisen kierroksen vastustajaani. Pääsimme aloittamaan noin varttia yli yksi ja pelimme oli ohi reilussa tunnissa, minkä jälkeen tulin kello kolmen kuljetuksella takaisin hotellille.

Hain kaupasta jälleen pari erilaista purkkia nuudelia lounaaksi, ja hetken aikaa ruokaa sulateltuani päätin mennä kokeilemaan hotellin uima-allasta kuudennessa kerroksessa. Uima-allas sijaitsee hienosti hotellin receptionin ja kokoustilojen katolla, joten sieltäkin oli ihan kivat näköalat. Vesi oli hieman viileätä, mutta toisaalta kylmä vesi teki kyllä hyvää tämän päivän yli 35 asteen helteessä. Tässä kuva tuosta uima-altaasta.







Myös kaverini Sam sattui uima-altaalle samaan aikaan kanssani, ja sovimme siinä sitten, että menisin hänen ja muutaman muun kanssa yhdessä syömään illalla. Lähdimme hotellilta puoli seitsemän aikaan ja kävelimme muutaman sata metriä paikalliseen ravintolaan, jossa söimme kunnon kiinalaista ruokaa. Meitä oli kuusi, joten tilasimme keskelle pöytää kahdeksan erilaista ruokalajia, joita kaikki söivät yhdessä. Lisäksi jokaiselle tuotiin riisiä ja teetä juotavaksi. Ruoka oli maistuvaa, ja oli mukava maistella monenlaisia ruokalajeja, joita ei olisi varmaankaan yksin syödessä tullut kokeiltua. Pyysin Samia ottamaan ruokailun päätteeksi porukasta vielä yhden kuvan, jossa on vasemmalta katsoen duppeliparini Chen I-ta, minä, Hsu Hung-Yuan sekä oikeanpuoleisimman thaimaalaisen Perakit Siributwongin valmentaja. Kuva on vähän tärähtänyt, mutta eiköhän siitä jotenkin saa selvää.



Huomenna ohjelmassani on siis kello 10 kaksinpelin ensimmäinen kierros ja kolmantena otteluna nelinpelin kvartsi. Tänään yritän taas saada aikaisin unta, mikä ei ole edellisinä päivinä aikaeron takia oikein onnistunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti