maanantai 19. heinäkuuta 2010

Täksi päiväksi ei ollut merkattu minulle ollenkaan pelejä, joten otin treenipäivästä kaiken irti. Nousin kahdeksalta aamulla ja lähdin kentille yhdeksäksi. Toimin tänään ensiksi sparrarin roolissa lämmittäen sekä Timon että Juhon omiin matseihinsa, jonka jälkeen sain tunnin huilailla ennen kuin vedin Micke Kontisen kanssa ihan kunnolliset vajaan puolentoista tunnin treenit. Juho ja Timo olivat tähän mennessä jo lopettaneet omat pelinsä kuten myös Max, joka nappasi tänään ensimmäisen pisteensä! Hauska sattuma on muuten se, että myös minä nappasin ensimmäisen pisteeni parin vuoden tauon jälkeen juuri tästä kisasta ja samalta kentältä tasan vuosi sitten. Toivotaan, että Max on vuoden päästä samassa tilanteessa kuin minä nyt! On hienoa saada uusia suomalaisia listalle ja minusta piste oli Maxille täysin ansaittu. Max pelaa fiksua tennistä ja pystyy järkevillä lyöntivalinnoilla sekä nöyrällä asenteella voittamaan kovia pelaajia. Onnea!

Lähdimme Juhon kanssa vähän ennen yhtä syömään lounasta parin sadan metrin päässä olevaan grilliravintolaan. Otin kalkkunavartaita ja tällä kertaa lisäkkeeksi ranskalaisia, kun annokseen kuului myös niin paljon hedelmiä. :)


Lounaan jälkeen pidin noin tunnin mittaisen ruokatauon ennen kuin menin vielä Juhon kanssa pelaamaan puoleksi tunniksi pisteitä totutellen vasuria vastaan pelaamiseen. Tulimme kuljetuksella takaisin hotellille ja lepäilimme jonkin aikaa hotellilla ennen kuin menimme porukalla illalliselle Vapiano nimiseen erittäin mukavaan ravintolaan. Huomista matsia varten tankkasin sekä pizzan että pastan ja vielä jälkkäriksi jäätelöannoksen eräästä kahvilasta. Vatsa tuli täyteen, mutta onpahan energiavarastot täynnä huomiseksi.

Pelaan huomenna siis heti aamulla kello 10 kaksinpelini ruotsalaista Michael Ryderstedtiä vastaan. Hän on vasenkätinen ja varmasti yksi pahimmista sijoittamattomista pelaajista tässä kisassa. Hänen ennätysrankinginsa on muutaman vuoden takaa mm. Stockholm Openin semifinaalipaikan siivittämänä 130, jonka jälkeen loukkaantumiset ovat sotkeneet hänen uraansa. Olen kuitenkin sitä mieltä, että massakenttä ei ole hänen paras alustansa ja pystyn huomenna hyvin pelatessani varmasti taistelemaan voitosta. Ryderstedtin aseet ovat hänen syöttönsä ja kämmenensä, joihin hän saa molempiin ihan mukavasti vauhtia. Hän myös liikkuu nöyrästi ja pelaa muutenkin aina hyvällä asenteella. Sanoisin, että minun pitää saada häntä liikuteltua paljon ulos kentältä ja pitkiä matkoja, jolloin hänen karsivällisyytensä saattaa loppua ja hän voi alkaa yrittää liian vaikeita ja nopeita ratkaisuja. Myös pelin ajoittainen sekoittelu voi tuottaa tulosta. Palautukseni on ihan hyvässä kunnossa ja varmasti saan hänet myös tekemään virheitä tekemällä mahdollisimman vähän palautusvirheitä ja saamalla hänet näin ehkä aavistuksen turhautumaan. Huomisessa matsissa minun tulee kuitenkin olla valmis tekemään paljon töitä voiton eteen ja pelata mahdollisimman kovalla tasolla ensimmäisestä pisteestä viimeiseen. Ryderstedt ei anna kentällä ikinä periksi, mutta en kyllä helposti minäkään.

Myös nelinpelimme ensimmäinen kierros venäläisparia Bazunov/Karusevich vastaan on merkitty huomiselle, mutta vasta viidenneksi peliksi, joten pitkä päivä klubilla on tiedossa. Yritän muistaa huomenna ottaa myös muutaman kuvan kentistä niin te lukijatkin pääsette tunnelmaan mukaan! Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti