tiistai 13. heinäkuuta 2010

Heliövaara/Rydestedt - Karaliolios/Van Engelen 6-1, 6-1

Eestin reissun kisapelit on nyt avattu voittokkaasti nelinpelin muodossa. Pelasimme tänään molemmat Michaelin kanssa oikein mukavan hyvän duppelin, emmekä antaneet hollantilaisille vastustajillemme juuri mitään mahdollisuuksia. Michaelin kanssa on tosi mukava pelata; hänellä on sekä hyvä syöttö että palautus ja lisäksi hän on kova tsemppaamaan ja pelaa aina hyvällä asenteella. Hän voitti tänään aamulla kaksinpelissä uruguaylaisen Felderin yli kolmen tunnin kamppailussa, joka saattoi olla parasta tennistä mitä olen futureissa ikinä nähnyt. Aivan uskomattomia pisteitä koko ottelun ajan ja lähes jokainen piste päättyi winneriin.

Minun kaksinpelini vuoro on siis huomenna bosnialaista Gorcicia vastaan. Kyselin eestiläisiltä pelaajilta vähän tänään neuvoja miten häntä vastaan kannattaa pelata, koska Eestihän pelasi juuri viime viikonloppuna Davis Cupia Bosniaa vastaan. Rystypuoli on kuulemma selvästi heikompi ja pieni malttamattomuus oli kuulemma noussut ainakin DC-pelissä esille. Kick-syöttöni voi siis huomenna olla kovaa valuuttaa, ja perusvarmuudestakaan ei liene suurempaa haittaa. Vastustaja vain liikkeelle ja hyvä massapeli käyntiin.

Heräsin tänään aamulla syvästä unesta palohälytykseen, joka osoittautui kuitenkin vähän ajan kuluttua onneksi vääräksi. Ehdin kuitenkin herätä sen verran, ettei uni enää maistunut uudestaan ja meninkin aamupalalle jo aikaisin. Treenasimme Micken kanssa tunnin verran kello 11, jonka jälkeen kävimme kaupassa hakemassa lounasta ja vietimme leppoista iltapäivää. Nelinpelini alkoi noin kello 18 ja kesti tunnin, minkä jälkeen kävin hotellilla suihkussa ja menimme Micken kanssa illalliselle. Söin kanapastan ja pizzan, joka ei kyllä täyttänyt ihan odotuksiani. Aika heikosti minusta, että ravintolassa tarjottiin valmiista pakastepohjasta valmistettua pizzaa. Tässä vielä kuva.


Loppuillan vietin rauhassa hotellilla tulevan matkan asioita selvitellessä. Nimittäin, katsoin pari päivää sitten kisakalenteria Tampereen kisan jälkeen ja ajattelin, että heti seuraavalla viikolla pelattavaan Pekingin 75K + H challengeriin tulee lähes varmasti heikko taso, joten päätin ilmoittautua sillä fiiliksellä, että lähden jos pääsen pääsarjaan. Ja niinhän siinä kävi, että olen selkeästi pääsarjassa ja pääsin tänään varaamaan lentoja. Kisa on kovalla kentällä, mutta en usko, että alustan vaihtaminen useasti tulee olemaan mikään suuri ongelma. Sitä paitsi pääsen taas Aasiaan hakemaan hyvää fiilistä, joka on siellä päin tupannut usein löytyä. Palaan kyllä Pekingin jälkeen vielä takaisin massalle ellen ole US Openin karsinnoissa mukana, mutta tämmöinen kokeilu on siis edessä. Uzbekistanin ja Kazakstanin kisat jäävät minulta väliin, koska vanhemmat eivät antaneet lupaa sinne lähteä, joten saatan siis pelata Vierumäen futuren Pekingin jälkeen. Pekingin jälkeen kaikki on kuitenkin vielä auki, ja suuntaan nyt ajatukseni tähän meneillään olevaan kisaan ja yritän saavuttaa täältä niin paljon kuin mahdollista. Huomiseen!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti